Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan kérdezzem meg?

Figyelt kérdés
Van egy csaj aki nagyon bejön nekem, jóban is vagyunk meg minden, de közben viszonylag sűrűn találkozik egyik haverommal is. Hogyan kérdezzek rá havertól, hogy mi van köztük, úgy, hogy az ne legyen gázos szitu?

2018. okt. 7. 22:11
 1/4 anonim ***** válasza:

Ebben a kérdésben semmi gáz nincsen.

Ellenben a válaszban...abban már lehet.

2018. okt. 7. 22:23
 2/4 Csibefos ***** válasza:

odamész a csajhoz és elmondod neki hogy érzel. mert ha nem mondod meg honnan a pcsömből találják ki hogy mivan. Néma gyereknek anyja sem érti a szavát..

és ezt a lany is aranyosnak fogja találni hogy van eleg batorsagod odamenni hozza es elmondani.

vagy

odamész a haverodhoz és megkérdezed tőle hogy neki be e jön a csajszi egyszerűen megkérdezed hogy bejön neked?

és figyeld közben a reakcióját.. ha visszakérdez hogy miért? akkor mond azt hogy azthittem.. vagy valamit :D remelem tudtam segiteni <3

16/L

2018. okt. 8. 11:27
 3/4 Candi_ce ***** válasza:
Menj oda a haverodhoz és kérdezz rá hogy mizu azzal a csajszival akivel lógsz... Ha azt mondja semmi akkor nincsenek együtt xD hogy miért kérdezed arra úgy válaszolj hogy csak azt hittem mindent elmondunk egymásnak és elsumákolod :D
2018. okt. 9. 11:58
 4/4 anonim ***** válasza:
Hallod te megdugod majd vagy nem ?szerintem egy tökéletes kérdés lesz a számára.
2018. okt. 9. 18:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!