Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan kérdezzem meg?
Figyelt kérdés
Adott egy fiú aki jól néz ki, tetszik, de nem tudom hogy van-e barátnője. Mivel tetszik, ezért elkezdek felé közeledni, de még mindig nem tudom hogy foglalt-e. Ilyenkor ezt hogyan tudnám megtudni? Ha megkérdezem az szerintem nyomulós lenne és akkor az is kiderülne, hogy miért kérdezem. Ha meg nem kérdezem meg és közelednek felé aztán kiderül, hogy mégis van valakije az meg elég kínos. Hogyan tudnám megtudni hogy foglalt e az az illető?2021. jún. 28. 13:51
1/4 anonim válasza:
Először csak beszélgess vele. Lehet, hogy szóba kerül a téma.
2/4 anonim válasza:
Ha mondjuk szokott ekszert hordani ami nem olyan nagyon atlagos akkor kerdezz ra hogy "Ezt a baratnodtol kaptad?"/"Közös (pl) gyűrűtök van a baratnoddel?" kicsit kinos de sztem kedves is:)
3/4 anonim válasza:
Facebook profil átnézése után általában leesik a dolog, de igen, általában egy-egy beszélgetés után már kiszokott derülni a dolog.
Velem beszélgetett úgy egy srác, hogy csak hetekkel később derült ki, hogy kapcsolatban van... mondjuk nem is tartott utána a kapcsolata sokáig xD
4/4 anonim válasza:
A facebookkal vigyázz! Több olyan embert is ismerek, akinek ki van írva, hogy "egyedülálló", pedig valójában nem is azok.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!