Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Reménytelen eset lennék ?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Reménytelen eset lennék ?

Figyelt kérdés

Egyszerűen nem tudom mit kellene tennem már, egy lányt sem érdekelem , nem közelednek felém úgy , vannak lány barátaim , de se több se kevesebb . A külsőm átlagos , úgyhogy biztosan a személyisegem a rossz. Próbáltam azt is , hogy lazára veszem a figurát nem jött be , meg nem is akarok túl nyomulós lenni , mert az is elijeszti a lányokat . Őszintén nem tudom már mit vagy mit ne tegyek.

20f.

2021. aug. 15. 06:22
 1/5 October15 ***** válasza:
12%

Hát először is nem árt ha megtanulod a magyart ha már magyar csajokat akarsz felszedni. Azt mondáj az segít.

Alapvetően nem vagyok a híve a "pasi kezdeményezzen" című a kapcsolat kialakításához és fenntartásához szükséges energia befektetés megúszását célzó szövegnek de azért ezt a visszályára fordítani már talán picit erős. :D

A nem csinálsz semmit és a nyomulás között azért igencsak nagy tér van, szerintem viszonylag kevés az olyan lány/nő akit zavarna az érdeklődés kifejezése.

+ Amúgy is mire fel ez a nagy fikszáció? Ha nincs senki konkrét akkor nem tök m1, hogy most vagy 1 év múlva lesz csajod?

2021. aug. 15. 06:57
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Nem reménytelen, dehogy. Mivel nem ismerlek, így a személyiségről nehezen tudnám elmondani, hogy jó vagy rossz, de akkor beszéljünk mindkét esetről.

Ha a személyiségedben van a hiba, akkor igen, egy igazi kihívás lesz az, hogy hosszútávon találj magadnak párt, mert olyasvalakit kell keresned, aki minden hibádat tolerálja és amellett hogy elfogadja, képes szeretni azt a viselkedési formát, amit mutatsz felé. Ha rövidtávon keresel valakit, ahhoz meg egyáltalán nem akadály egy "bajos személyiség" (bár ez is relatív, hogy kinek mi a jó és mi nem). Bár változtatni sosem késő.

A másik eshetőség, hogy igazából nincsen probléma a személyiségeddel, akkor maga az a hozzáállás lehet a baj, ami pl ennek a kérdésnek a megírására késztetett. Egyrészt úgy állsz hozzá, hogy reménytelen vagy, hogy neked ez nem megy, és hidd el, szavak nélkül is ráragasztod ezt a negativitást a partnerre. Másrészt, tőlünk szeretnéd megtudni, hogy hogyan viselkedj, amivel alapjáraton nincs baj, de ha én azt mondom pl, hogy "Akkor lehet lenyűgözni a lányokat, hogyha tudsz fejen pörögni, miközben operát énekelsz nekik", de te utálod az operát, vagy nem tudsz fejen pörögni, vagy esetleg mindkettő, akkor is lehet megfogadod csak azért, mert "Hát a lányoknak ez kell", és lehet sikerül összehozni egy lányt, de azt úgy tetted, hogy nem magadat adtad, hanem egy olyan szerepet játszottál, amit ő akart látni benned. És ez hosszútávon ki fog ütközni, akár még ez is teheti tönkre a kapcsolatot, hogy nem te vagy az, ahogy viselkedsz, hanem egy társadalmi norma, aminek megpróbálsz megfelelni. Tudom, extrém példát hoztam fel, de a lényeg érthető volt belőle. Legyél önmagad, ha valaki szeret, akkor azért szeressem, mert szép dolog a színész szakma, de hosszútávon nem fog menni, hogy egy olyan szerepet játsz a magánéletben, ami nem te vagy.

Remélem tudtam segíteni, sok sikert :)

2021. aug. 15. 07:05
 3/5 anonim ***** válasza:
77%
Kérdezd meg a lány barátaidat, hogy szerintük mi a gond veled. Ők lány szemmel tuti kiszúrják a hibákat. Beszélj velük és fejlődj, amiben csak tudsz.:)
2021. aug. 15. 09:32
 4/5 anonim ***** válasza:
36%
Én még annyit tennék hozzá, hogy a lány barátok tanácsaira ne mindig hallgass, sokszor tapasztaltam már a szöges ellentettjét annak, amit ők mondtak.
2021. aug. 15. 12:15
 5/5 anonim ***** válasza:
Na, legalább lány barátaid vannak, nekem még azok sincsenek.
2021. aug. 15. 12:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!