Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért érzem úgy, hogy már reménytelen eset vagyok?
Figyelt kérdés
Kb. másfél éve szakítottunk az egyik fiúmmal, akit nagyon nagyon szerettem. 3 hónap volt a kapcsolatom vele, aztán rögtön jött egy másik, az négy hónap volt, de éreztem, hogy nem szeretem és szakítottunk. Lassan egy éve vagyok már szingli, azóta nem is volt más fiú akivel akár lefeküdtem volna vagy valami, csak elvétve itt-ott volt kavarás. Nincs szükségem feltétlen most szerelemre, de néha jól esne egy kicsit érezni, meg azért a testi vágyaim már nagyon felhágnak. Nem tudom, hogy mit tegyek, nagyon kilátástalan ez az egész és semmi reményem nincs.2018. febr. 17. 14:21
1/2 anonim válasza:
Regisztrálj valami társkeresőn és ott tuti találsz pasit magadnak.
2/2 anonim válasza:
Szerintem ne eroltesd. Bulizz, szorakozz a barataiddal. Egyszer majd jon egy normalis srac, ebben biztos vagyok. De az eroltetestol es a raparazastol, hogy legyen valakid, sok jo nem sulhet ki! 24/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!