Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » S. O. S! Hogyan tudnám megtalá...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

S. O. S! Hogyan tudnám megtalálni azt a fiút? Reménytelen eset?

Figyelt kérdés

Egy hete voltunk egy Szlovák kis(sebb)városban anya munkája miatt,és egy étteremben találkoztam egy szlovák fiúval.Csak nagyon keveset tudtunk beszélni,és ezért csak a keresztnevét tudtam meg és az életkorát.Majdnem biztos,hogy nem csak egyoldalú a dolog.

Tényleg megtennék bármit azért,hogy újra láthassam!BÁRMI ÁRON IS,DE NEKEM Ő KELL!!!

Bármiféle ehhez kapcsolódó segítséget nagyon megköszönnék!

2016. nov. 5. 20:55
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Keresgélj a facebookon, hátha, bár me, sok esélyt látok rá!
2016. nov. 5. 20:58
 2/11 anonim ***** válasza:
Írd be Googleba a nevét..
2016. nov. 5. 21:00
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
Jajjj de sajnállak...tényleg ennél szarabb helyzetet...facebookon írd be a nevet es a település/ország/város nevet hátha....nagyon szorítok! Es pozitívan állj hozza!
2016. nov. 5. 21:55
 4/11 A kérdező kommentje:

Utolsó,de édes vagy...

Igyekszem,igyekszem,de már konkrétan több mint fél órája megállás nélkül csak keresem és keresem de tényleg semmi...!

Egyszerűen nem bírom ki nélküle,azt hiszem lassan belebolondulok az egészbe.:(

2016. nov. 5. 22:08
 5/11 anonim ***** válasza:

Ismerős a helyzet, teljesen együttérzek veled. Én is voltam, és vagyok ilyen helyzetben. Amúgy csak így egyedül volt az étteremben, vagy hogy volt ez az egész? Menj vissza a városba, kérdezgesd a pincéreket. Meg hát igen, facebook, ilyenek. Nekem az a szerencsém, hogy a csajt sikerült lefényképeznem, és előbb-utóbb úgyis találkozok vele. Legközelebb tudj meg többet, ha ismerkedsz, én is többször elkövettem már ezt a hibát. Ha gondolod, írhatsz. ;D

16/f

2016. nov. 6. 00:14
 6/11 anonim ***** válasza:

Miert volt ott a srác?

Tehát pl. anyud munkatársának fia volt? Vagy csak úgy random emberke?:D

Gondolom anyukád találkozott valakivel, aki arrafelé lakik, szóval ismerheti a srácot, így ha anyudat is bevonod a dologba, talán könnyebb lenne megtalálni...:D De csak egy ötlet:D

Sok sikert a megtalálásához!!!💕

2016. nov. 6. 04:27
 7/11 A kérdező kommentje:

Köszönöm a biztató szavakat,nagyon édesek vagytok!🔐

Az egész úgy volt,hogy egy több napos konferenciára kellett mennie anyunak,és nem hagyott otthon engem,ezért voltam én is ott. Még az első nap voltunk abban az étteremben,mert anya kollégái ajánlották nekünk az éttermet. Tehát a fiú és a családja valószínűleg csak úgy betévedtek oda.Mivel a velünk szembelévő asztalnál ültek,ezért nagyon közel voltak hozzánk,és próbáltam kicsit jobban fülelni,hátha megértek valamit a beszélgetésükből,még akkor is ha szlovákul beszéltek.A keresztnevén kívül még valami más néven is szólították,amit egyáltalán nem értettem. Meg egyébként is csak én lehetek ilyen szerencsétlen...Le volt merülve a telefonom,tehát nem tudtam képet csinálni róla,viszont szerintem ő több képet is csináltam rólam.Az egyik pincér tudott csak úgy nagyjából magyarul,de nem adhatott ki semmi adatot,csak annyi mondott el,hogy annyit tud,hogy nem odavalósiak voltak.

Aki volt már ilyen helyzetben,az tudhatja,hogy mennyire mocskosul sz@r érzés.Az egészben a legrosszabb,hogy nem 100%,de elég nagy az esélye,hogy neki is tetszem,és lehet,hogy ő is fejvesztve keresgél utánam...

2016. nov. 6. 12:17
 8/11 anonim ***** válasza:
Az a baj, hogy semmit sem tudsz róla.Egy majd 50.000 km2-es, 5000.000-s lakosú országban próbálsz egy embert úgy megtalálni, hogy semmit nem tudsz róla.Ráadásként említem, hogy nem odavalósi, mint írtad, és ha nem tudsz szlovákul, akkor keverheted a csehhel is.Az sem kizárt, hogy cseh és arra járt.Lehet, hogy el kellene engedned mert így csak belebolondulsz.Arról nem is beszélve, hogy lehetőségeket hagyhatsz ki miatta, hogy másokat megismerj.Ne haragudj azért amit írtam, csak szeretném, ha azért reális lennél.Mindenesetre szorítok és a legjobbakat!Kívánom, hogy egymásra találjatok!A legjobbakat! :)
2016. nov. 6. 12:39
 9/11 A kérdező kommentje:

Köszönöm!

Teljesen igazad van abban amit leírtál,csak az a gond,hogy én tényleg senki mást nem szeretnék megismerni,csak őt,de az meg ugye lehetetlen.

2016. nov. 6. 13:04
 10/11 anonim ***** válasza:
Megértelek.Próbálgasd, de ne várj az örökkévalóságig!
2016. nov. 6. 13:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!