Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért nem találom a párom?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem találom a párom?

Figyelt kérdés
18 éves lány vagyok.Tudom még nem túl idős, de azért érdekes számomra hogy eddig még nem találtam sokak pedig milyen hamar találnak. Általában kedves, segítőkész. Mindig próbálom a legtöbbet kihozni magamból, nem hanyagolom el magam alkalomnak megfelelően öltözködöm. Én átlagos lánynak mondanám magam. De sokak szerint szép lánynak mondanak. És hiába próbálkozom nem jön össze. Vagy túl messze élnek, vagy mindig van valami kifogás. Ha elmegyek bulikba csak néznek de nem jönnek oda, (gondolom nem mernek kezdeményezni) amit nem értek mert nem szoktam senkit bántani. Mi lehet ennek az oka szerintetek hogy így alakúlt?
2021. júl. 28. 19:38
 1/6 anonim ***** válasza:
96%

Az egyik az hogy én egész életemben buliban talán 2 lányt szedtem össze,egyáltalán nem szeretek amúgy sem kezdeményezni lánynál,max adok neki jelet és ha azt látom hogy ő is benne van a dologban akkor kezdek csak el valamit csinálni.

A másik hogy nem minden olyan cukormázas ahogy gondolod,a legtöbb kapcsolat egy rakás fos...kívűlröl nézve minden nagyon szép,nagyon jó...de benne élni teljesen más. Nagyon nehéz megtalálni egy sima párt is nemhogy az igazit.

2021. júl. 28. 19:52
 2/6 anonim ***** válasza:
78%
Vagy nem vagy olyan szép mint hiszed (udvariassági dicséretek nem mérvadóak), vagy nem próbálkozol elég helyen. Manapság elég sokan neten próbálkoznak.
2021. júl. 28. 21:36
 3/6 anonim ***** válasza:
75%
Hmm, egyetemre merre tervezel menni?🤔
2021. júl. 28. 22:15
 4/6 anonim ***** válasza:
93%

Nagyon sok kapcsolat pont csak azért alakul ki mert "kell valaki" nekik én is sajnos már egyszer találkoztam egy lánnyal aki kapcsolatról kapcsolatra ugrott, hogy ne legyen egyedül. Én pl nem is járok el bulizni, mert nem szeretek, de amikor megyek is tuti hogy nem kezdeményeznék random lányoknál, mert valszeg inni mentem nem lányt keresni. Amúgy szerintem online egész jól lehet ismerkedni és még talán jobban is mint élőben, mert ezzel elkergethetsz mindenkit aki csak megakar fektetni meg hasonlók xd nekem meg sokkal jobban számít valakinek a személyisége és inkább találkozgatnék valakivel akit már ismerek mint hogy kínos csend legyen stb

21/F

2021. júl. 28. 22:25
 5/6 anonim ***** válasza:
Mert nagyon ügyesen elbújt. :))
2021. júl. 29. 13:28
 6/6 anonim válasza:

Ez nem kor függő, én 25 évesen találtam meg a párom.

Azzal ne foglalkozz,hogy másoknak előbb volt, engem is csesztettek anno,hogy miért nincs párom,de én mindég is a minőségre és nem a mennyiségre mentem.

Légy türelmes, ami késik, nem múllik.

2021. júl. 29. 15:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!