Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vékonyként, nem találom meg a párom? Aggódjak? 16F
Egész életemben szinte ez a legnagyobb kérdés nekem, hogy összefüggésben van-e a túlzott vékonyságom, a lányokkal?...Az a nagy helyzet, hogy 16 évesen, nem ilyen alkatomnak, kéne lennem :/ Apukámtól örököltem, ezt az alkatot, hogy olyan vékony vagyok mint egy bot és akármennyire sokat eszem, akkor sem gyarapszom látványosan! Sportolni külön nem szoktam, de hétvégente mindig elmegyek 2-3 órákat bicajozni...A sportot is sokan javasolták már, csak az a bajom, hogy annyi kalóriát égetek el, hogy ez alatt, lefogyhatok simán :/
Azt elhiszem , hogy egy lány sem szereti a fiún, hogy vékony, de azért törekszem arra, hogy minden nap fekvőzzek és edzek itthon. Szerintetek, vékony fiúként is lehet, hogy megtalálom azt a lányt, aki rám vágyik?
Kicsit elbizonytalanít a helyzet, mert ahogy rám néznek az eléggé arra hajaz, hogy megrémülnek, hogy "itt egy élő csontváz!" Eléggé jó tanuló vagyok és sikeresek a dolgaimban és általában a vékonyságomon kívül nem szoktam rám más rossz szót szólni és én jól érzem magamat jelenlegi bőrömben, mert rengeteg előnyét látom és tapasztaltam a könnyű súlynak! :) De szerintetek összefügg ez azzal, hogy nem találom meg azt a lányt akit el tudnék magam mellé képzelni? Mindenkinek a válaszára kíváncsi vagyok és előre köszönöm ezeket! :) 16F
A tapasztalataim szerint a te alkatod sokkal kelendőbb, mint az én 177/88 -asam.
De önmagában ez nem garancia semmire.
Vagy bejössz a csajnak, vagy nem, ez nem csak a testtől függ. Ne aggódj. 17f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!