Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintettek aggódjak?
Barátnőm azt mondta hogy reggel ez ugrott be neki gondolkodot és ezt mondta:
Hogy valami kompromisszum csak van, de szakítani meg nem akarok, mert már létezni nem tudnék nélküled szerelmem❤❤❤❤
Aztán azt mondta hogy :
De jó nekem így, sőt nagyon nagyon is jó ❤❤❤ én nagyon szeretlek szivem, és én sem értem igazán hogy miért fordult meg ilyen a fejemben, de jobbnak láttam ha elmondom ❤❤❤❤❤ de pont ezt mondom, hogy a szakítás szóba sem jöhetne ❤❤❤ ahhoz túlságosan szeretlek és fontos vagy nekem ❤❤❤❤
Dehogynem szeretlek szivem, és ezt te is tudod nagyon jól❤❤ számomra te vagy a tökéletes társ egy egész életen át❤❤❤ én beléd szerettem januárban és azóta egyre jobban és jobban szeretlek téged ❤❤❤❤ tényleg nem tudom, hogy miért fordult meg ez a dolog az agyamban, kérlek hidd el hogy szeretlek és napról napra egyre jobban ❤❤❤❤ imádlak macikám❤❤❤ kérlek ne veszekedjünk ilyen dolgokon❤❤❤❤❤
Szerintetek van okom aggódni?
Esetleg már nem szeret , vagy fontolora vette a szakitást ?
Kérlek nyugtasatok meg..
Előre is köszönöm egy kétségbe esett fiú.....
17/f
Nagyon jól megvagyunk , szeretjük egYmást , de ez amit mondot picit szíven ütött..
Szerintetek akkor nincs miért aggódnom?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!