Aggódjak, vagy sem?
Sziasztok, pont 1 hete nem jon meg (remelem marad a felallas)
4 tesztem is pozitiv lett, 2 halvanyan, tegnap es tegnapelott.
A tesztekkel elmentem orvoshoz, akinek kb en kellett a szajaba ragjam, hogy nezzen meg, majd annyit mondott bunko stilusban,hogy nemlat semmit, vagy terhes vagyok,vagy nem.
Elegge elszomoritott,es azota csak agyalok. Szerintem a teszt nem csal.
Kulonosebb tuneteim nincsenek, csak az enyhe gorcsok, neha szurkalas, este erzem,hogy melegemvan, izzadok,fentvan a testhom, es a melleim picit fajnak.
Utolso mensim oktober 17-en volt, tehat 4-5 het korul jarhatok.
Jajj remelem :)))
Akkor eleg,ha mondjuk a jovohet vege fele megyek csak ujra orvoshoz?
Akkor varok :)
Ilyenkor mire kell figyelni, taplalkozas, vitamin, ilyen olyan dolgok..?
Bar a tablettakra nem hajlok, csak a folsav amit hallottam
Nekem is ilyen volt a dokim, már nem járok hozzá. Kérdező, válts azonnal orvost! Lehet, hogy nem lát semmit, de már előre flegmázik, úgy kelljen könyörögni neki, hogy vizsgáljon meg? Menjen az ilyen a francba!
Az is lehet, hogy ezeréves gépei vannak, és azért sem látott semmit.
Sajnos az en dokim eppen nemvolt bent, es atkuldtek ehez a 70 eves "bacsihoz"....
Igazabol szora sem meltatta az egeszet, kb ugy viselkedett,mintha torokfajassal mentem volna, es most mitkezdjen velem. Hozzateszem a monitor alapbol el is volt forditva, nehogy veletlen lassam en is a dolgokat..
Sirva jottem el tole, de utana beragtam es akkor vettem meg 2db tesztet :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!