Mennyire aggodjak a prosztatam miatt?
az elmult ket evben vettem eszre hogy nehany alkalommal sex utan -pontosabban ejakulacio utan- elkezd egy kicsit fajni/luktetni a prosztatam.
kb 4-5 alkalommal fordult elo, nem tudom ez eloszele a raknak, vagy tok normalis, kezdjek e aggodni?
mas panaszom nincs
30F
A prosztata szexuális izgalomkor dolgozik igazán .Talán a hosszúra nyújtott szex dolgoztatja meg .A legaktivabb elélvezéskor ,hisz ekkor nyomja ki a megtermelt folyadékot .
Ehhez meg belső izom unkára van szüksége .
Ilyen tünetek egyébként csak gyulladás esetén vannak .
Természetes dolog.
A szexuális izgalom, ami akaratunktól függetlenül is bekövetkezik, aktiválja a prosztata működését. A prosztatában folyamatosan megtermelődő folyadéknak rendszeresen ürülnie kell a testből. A prosztatából ürülő folyadék, izommozgások következménye. A folyadék feszítő érzése és a többszörösen összehúzódó alhasi izmok okozhatnak átmeneti szúró fájdalmakat, de rendszeres, normális szexuális élet mellett ezek megszűnnek. Ha a fájdalom hosszabb ideig (napokig) tart, akkor más problémára is lehet gyanakodni.
- Nem lesz minden ember rákos, mielőtt öreg korában meghal. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!