Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Epresvotka kérdése:
Nem találom a párom már majdnem minden haveromnak van csaja én meg egyedül vagyok pedig trendin öltözködök járok buliba rengeteget járkálok a városba meg szomszédos városokba.. Rengeteget ismerkedek . :/ Mi lehet a baj?
Figyelt kérdés
Bunkó hozzászólásokat kiméljetek2016. júl. 6. 20:21
1/5 anonim válasza:
Esetleg linkelj egy képet, talán....
2/5 anonim válasza:
Ne azért akarj párt, mert a haveroknak van, hanem azért, mert társra vágysz. Nem lehet, hogy rosszul csinálod ezt az ismerkedés dolgot? Nem fejtetted ki, hogyan ismerkedsz, megrohamozol egy csapat lányt, vagy egyedül tébláboló egyedekre vetsz szemet, vagy tudom is én, lasszózni próbálod őket. Bocsánat, de meg kell kérdeznem, mert ismerkedésnél nagyot nyom a latban, hogy valaki milyen arccal rendelkezik. De ha jóképű vagy, ízlésesen öltözködsz, ismerkedsz, és el is járkálsz széles körben, szerintem még nem találtál megfelelő személyt, és elég, ha folytatod a keresést. Én nem akarok bunkó lenni, de a felhasználóneved Epresvotka, és érdekelne, hogy az nem epres vodka akart lenni? :D
3/5 A kérdező kommentje:
Nem azért akarok párt, mert a haveroknak van, hanem azért, mert társra vágyok.És nem úgy ismerkedek hogy megrohamozok egy csapat lányt természetesen.
És elég ízlésesen öltözködöm szerintem :/
Ami azt illeti öcsém kitolásbol elirkalta én meg nem vetem észre és lusta voltam másik ilyen fiókot csinálni :/
2016. júl. 6. 20:55
4/5 anonim válasza:
Ha így áll a helyzet, csak folytasd azt, amit most, meggyőződésem, hogy eredményes lesz, mivel a leírásod alapján mindent jól csinálsz :) Sok sikert! (az előző voltam)
5/5 A kérdező kommentje:
Rendben köszi
2016. júl. 6. 22:01
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!