Hogy legyek túl azon, hogy egyszerűen úgy érzem, nem találom a helyem, a célom az előző életek beli párom nélküli? N20+
Nem akarom unalmasan hosszan ecsetelni, a lényeg, hogy egészen kislány koromban, 11 évesen kezdtem el vonzodni valakihez. Akkor persze nem tulajdonítottam ennek nagy jelentőséget, szinte biztos voltam benne, hogy majd elmúlik. De elkezdtem magam nagyon rosszul érezni itt Magyarországon. Sose voltam barátaim, mindig úgy éreztem, hogy nem ide tartozom. 18 évesen anyuval kimentunk Franciaországba, ahova mindig is vagyakoztam. Hazatérés után minden meg rosszabb lett, egyre kevésbé találtam a helyem, álmok gyötörtek, néha sírás is. Pár év múlva ismét vissza mentem, úgy éreztem, ott vagyok igazán boldog. A sors oszehozott egy két olyan emberrel, akik ezotériaval foglalkoznak, egy rabeszeltek à lelekgyogyaszatra, majd ennek körében egy hipnózisra is. Nem volt minden tiszta, csak foszlányok, de az világossá vált, hogy ez a férfi, aki annyira vonzott, egy előző élet beli kapcsolatom, akibe nagyon szerelmes voltam. Ő előbb halt meg, mint én, váratlanul, és azt mondják ezért nem tudtam elengedni. Jelenlegi életemben csak sodródom a kapcsolatotokban, noha nem volt sok, 3 emberrel voltam eddig, de úgy érzem képtelen vagyok megadni bárkinek is, amit remél tolem: házasságot és családot.
Ketten egy elengedesi ritualet javasoltak, hogy írjak egy levelet, olvassam fel gyertyafény mellett. Lehet hogy ez segít? Minden esetre en nem elkukdeni szeretném az illetőt, csak valahogy megoldani, hogy egy kicsit könnyebb legyen. Abban nem hiszek, hogy most rám talál a nagy szerelem, de valahogy ennél csak boldogabban szeretném élni az életemet.
Mármint előző életedben halt meg a pasi, vagy mostaniban? Ha az előzőben, akkor nincs kizárva, hogy még ebben az életben is találkozhatsz vele.
De amúgy ja, engedd el, mert nincs értelme emiatt negatív dolgokba sodorni magad, ha meg ebben az életben is találkoztok még , azt úgysem tudod elkerülni.
Tehát rajtam, velem van a szelleme?
A hipnózisban láttam, hogy előző életünkben, idősebb korunkban ő halt meg előbb, és elvileg ezért nem tudtam elengedni. A leggrosszabb az volt, hogy rákérdeztem, hogy ebben az életemben akkor nincs is esélyem rá, hogy ateljem ezt a lángoló érzést, azt mondták, hogy sajnos jelenleg nincs, most nem ez a feladatom. Azóta befordultam, nem is igazán keresem a társamat, hiszen úgysem tudok senkinek hasonló dolgokat nyújtani, akkor meg mi értelme.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!