Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gáz ha még nem volt semmilyen komolyabb interakcióm lánnyal?
16 évesen még nem volt semmilyen komolyabb interakcióm lánnyal. Tehát nem volt barátnőm még ilyen gyerekkori rövidke sem, nem csókolóztam még puszit, ölelést sem kaptam
Egyszerűen nem jön össze sohasem pedig nem vagyok csúnya meg egyébként általában jól elbeszélgetek mindenkivel.
16 f
Ami késik nem múlik:) Szerintem egyáltalán nem ciki,sőt..A mai világban csoda hogy van még ilyen tini.Napjainkban a legtöbb fiatal ennyi évesen már egész durva szexuális életet folytat és több párjuk volt mint nekem😄
Nyugi én 17 évesen csókolóztam először és utóljára.Azóta nem találtam meg a szerencsés partnert.Szóval kitartás eljön majd a te időd is csak egy a fontos: ne görcsölj rá erre a témára.Aminek jönnie kell az jönni fog:)
Mondanám hogy nem, nekem is mondogadták de a saját tapasztalatom az hogy igen, gáz.
Amit tudsz csinálni hogy megkérdezed azokat a lányokat akikkel beszélgetsz vagy beszélgettél hogy miért nem tartanak vonzónak, kérd meg őket hogy őszinték legyenek és semmi esetre se sértődj meg.
Ha a környezetedben nem megy a csajozás akkor ne keseredj el, keress olyan helyeket vagy elfoglaltságot ahol nincsenek ismerősök és el tudod magad engedni. Én egy nagyközségben voltam fiatal és rohadtul irritált hogy mindenki azzal foglalkozik hogy éppen ki, mikor, hol és kivel, nem igazán tudtam elengedni magam ezért kimaradtam kb. mindenből amiről ez a korszak szólna és utólag nagyon bánom.
Nézz magadba, gondolkozz el rajta egy picit hogy szerinted mi az ami a gond lehet.
Ha csak az hogy tapasztalatlannak gondolod magad akkor érdeklődj a csajoknál hogy ki az aki egy kicsit "lazább" és szimpatikus lehetnél neki.
Lehet hogy nem a suli legjobb csaja lesz dehát annak is eljön az ideje hogy megtanulj kompromisszumot kötni. Persze azért ne legyél s***fej, tisztázd a csajszival is az elején hogy nem örök szerelmet keresel, ne vegyétek túl komolyan.
Aztán ha már elég magabiztos leszel akkor lehet azoknál a csajoknál is sikered akikért lehoznád a csillagos eget is.
Good Luck ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!