Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Fölöslegesen keresnék így...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fölöslegesen keresnék így barátnőt?

Figyelt kérdés

Jelenleg középiskolás vagyok (most leszek 11-es). A probléma az, hogy szeretnék kapcsolatot ami remélhetőleg hosszú távú lenne de én érettségi után külföldön szeretnék tovább tanulni.

Szóval a kérdésem, hogy akkor ne is akarjak barátnőt vagy azért ne adjam fel?

F

2021. jún. 26. 11:36
 1/6 koloshortos ***** válasza:
91%
istenem ha csak ennyi problémám lenne......
2021. jún. 26. 11:43
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

Hát próbálkozhatsz, de valószínűleg meg fog szakadni, ilyen korban ezek a távkapcsolatok jellemzően nem működnek.

Viszont lehet, hogy úgysem fogsz külföldön tanulni, hiába akarsz.

2021. jún. 26. 12:08
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem nem feleslegesen. :) ha megtalálod a neked tökéletes lányt, akkor úgyis megoldjátok.
2021. jún. 26. 12:14
 4/6 anonim ***** válasza:
25%

Keresni eleve felesleges, sőt, minél jobban erőlteted, annál kevésbé fog összejönni. A szerelem úgyis akkor jön, amikor jönnie kell... :)

Ha találsz egy lányt, akivel szeretitek egymást és boldogok vagytok, akkor úgyis együtt fogtok maradni (legalábbis egy ideig), akkor is, ha kimész külföldre. Ha csak egy együtt lógós kapcsolatot hozol össze, akkor meg úgyis szétmentek.

Vagy pedig odakinn fogod majd megtalálni az igazit... Sosem tudhatod előre.

Egyébként 2 év még nagyon sok idő, sőt több, mint 2 év van még addig, mire ez aktuális lesz... Elég nagy butaság lenne, ha most emiatt cölibátust fogadnál és nem állnál szóba egy lánnyal sem, mert te majd 2 év múlva LEHET, hogy külföldre akarsz menni... :D

2021. jún. 26. 14:15
 5/6 anonim ***** válasza:
71%
Sőt, ha mondjuk találsz valakit, és esetleg másfél év múlva vége lesz, akkor sem történik tragédia... nem jön rögtön össze mindenkinek az örök szerelem. Az a másfél év is lehet boldog, tapasztalatnak meg mindenképp jó lesz. :)
2021. jún. 26. 14:18
 6/6 anonim ***** válasza:
53%
Gondolom, hogy 6. válaszoló leszek, ezért csak azt írom, hogy fogadd meg az első 5 válaszoló tanácsait. Én is úgy tennék, ahogyan ők javasolják.
2021. jún. 26. 15:59

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!