Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A tini fiúk milyen testet preferálnak?
Figyelt kérdés
Főleg 15-18 éves fiúkat kérdezek, melyik alak a kedvencetek?2021. máj. 25. 17:07
11/12 anonim válasza:
Az osztálytársaim az egészségesen vékonyabbakat, ahogy észrevettem (egyetlen lány vagyok egy magas létszámú osztályban :D)
12/12 anonim válasza:
Nálam nem ilyen egyszerű. Az összkép a lényeg tetszés szempontból. Láttam már kövér csajt is aki nagyon bejött, mert testsúlya ellenére ápolt, szép külsője volt, de olyan is aki vékonyan volt szép és később mikor hízott az állt neki rosszul.
10/9szer az a szép, amilyen testalkatú alapvetően vagy egészséges életmóddal, a többi meg szerintem ha az arcára ügyel, nyert ügye van.
Annyi a lényeg hogy ne hagyd el magad és akkor lesz párod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!