Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Létezik még olyan korombeli lány akinek nem a nádszál fiúk jönnek be, hanem a kicsit macisabbak?
Haver, van esélyed, de nem sok. Eddig senkim sem volt, pedig tudom mennyit érek. Neked is rá kell erőszakolnod magad a fogyásra, én is igyekszem, mert ez így nem maradhat. Lehet harsány amit írtam, és elnézést ha megbántottalak, de tapasztalatból beszélek.
20/F
Egyetértek a 2-essel!
Kérdező!
Simán találhatsz magadnak husis barátnőt, ne legyenek nagy igényeid és akkor nem fogsz csalódni!
Jól írja az 5-ös! A macis pasiknak mindig csak a vékony csajok tetszenek!
Én például mivel dagi vagyok, egyáltalán nem jövök be a dagi pasiknak, csak a dögös vékonyaknak! Szívás! :))))
#2 Én egy szóval sem mondtam, hogy topmodell lányok után nézelődök. Sőt, nem tudom milyen okból kifolyólag, talán csak magam keresem bennük, de nekem épp ellenkezőleg, a molett, telt lányok vagy tökmindegy minek nevezzük, na ők jönnek be.
#7 Én nem hagyom magam "szétfolyni", annyira közel sem drasztikus a helyzet. Viszont nagyon durván lefogyni se akarok, max 5-10 kilót, mert vékonyan nem tudnám elképzelni magam.
#6 Nem tudom melyik korosztályt képviseled, de ha velem egykorú vagy, akkor lehet hogy én kivételnek számítok, vagy nem tudom. Vagy csak simán defektes vagyok, az is lehet
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!