Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Létezik még olyan korombeli lány akinek nem a nádszál fiúk jönnek be, hanem a kicsit macisabbak?
Nekem egyébként egy egészséges mértékig kifejezetten tudnak tetszeni a telt nők is, de testalkattól függetlenül, kicsit olyan, mintha a lányok értékrendje, párválasztási szempontjai el lennének csúszva.
Kérlek ne bombázzatok az "incel" jelzővel, mert nem vagyok az. Nők között nevelkedtem, pontosan ismerem az ő nehézségeiket is.
175 cm-hez vagyok 80-81 kg, és így nem kellek senkinek. Ha ennél arányaiban jobban el vagy hízva, akkor a pártalálásra az esélyed 0% és 1% között van.
21F
Bár 16 évesen én is inkább a vékonyabbakat kedveltem, de a nádszál is túlzás,az sem szép. Szerintem van olyan lány köztük is, akinek ez jön be.
Azzal nem értek egyet, aki szerint a sportos nők csak sportosra buknak, én vékony vagyok és izmos, (163cm 51 kg) a férjem viszont testesebb (170cm 80kg). 16 évesen volt egy osztálytársam,aki szintén húsosabb volt és irtóra bejött a teste.
De függ ám attól, mit takar a "macis" alkat nálad kérdező! Ha van egy kis pocak, mell, férfias szőrzet (nem ősember!) és hozzá formás a test, simán szexi egy macis pasi. De ha úgy nézel ki - bocsi - mint egy krumpliszsák, lóg a cici, X-lábak, és semmi forma, póló nélkül meg a tükörsima, hófehér csüngő has.. az sajnos fogyókúráért kiált. Utóbbi sem jelenti, hogy ne tetszenél senkinek, nagyon fontos a stílus is, a belső értékek, illetve ízlések és pofonok. De azért egészségügyileg sem éri meg túl kereknek lenni.
22/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!