Az miért van hogy valaki nagyon sokat eszik, de mégis olyan mint egy nádszál, valaki meg nem eszik sokat mégis duci?
Én abban hiszek, illetve a tapasztalat is azt mutatja, hogy az egészségtelen étkezés valamilyen módon előjön. Más életszakaszokban és más módokon, de megvan az ára. Aki nagyon vékony, pedig sokat eszik vagy a bőrén vagy később szenvedi el általában.
Persze biztos vannak kivételek, de én ezt gondolom :)
Az élet nem igazságos. Genetikai különbségek, a bélflóra, egy csomó minden belejátszik.
De ha ez megnyugtat, az egészségtelen táplálkozásnak nem a hízás az egyetlen kockázata. IR-t, cukorbetegséget, szívbetegséget, nemalkoholos zsírmájat hízás nélkül is lehet kapni, ha nem megfelelően táplálkozol. A magasra ugráló vércukorszint idővel megbosszulja magát.
Genetika
Gyorsabb anyagcsere
Pajzsmirigy túlműködés
Ha napi 1x eszel még ha minőségit is hízni fogsz a tested automatikusan zsírt energiát tárol el hogy jobbab bírd ergó rakódik rád bőven.
Egy nap 4-5 étkezés kell reggeli tizorai ebéd uzsi vacsora
Az anyagcserének is kell ez. No de a munkánkhoz mérten mert ülő munka mellett és fizikai munka mellett a fogyasztott ételre is figyelni kell nem mindegy h 5 szenevics v 1 szenya 1 alma magokkal vagy egy pörkölt leveskombó az egyik főétkezésünk
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!