Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem viszonozza az érzéseim? 17L
Adott egy fiú, a neve tökmindegy, 17 éves ő is. Egy általánosba jártunk 8 éven keresztül, mindig is remek kapcsolatot ápoltunk. De bekerültünk gimibe (ő természettudományiba én művészetibe) s a jó kapcsolatunk minden ellenére hanyatlásnak indult.
Én ebbe a fiúba már nagyon régóta szerelmes vagyok s hiába adtam tudtára (konkrétan a szemébe közöltem, hogy szeretlek), de csak annyit mondott, hogy ő nem, csak barátként.
Egyébként a fiú egy kedves és kissé visszahúzódó fiúnak néz ki, valójában roppant intelligens és nagyon megválogatja azokat, akik közel kerülnek hozzá. Egyáltalán nem nőcsábász típus, még soha nem csókolózott, amikor először megöleltem ellökött magától. azóta már visszaölel, akár rá is tapadhatok, nem zavarja. De miért utasít vissza?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!