Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért nem viszonozza az...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

LovlyLola kérdése:

Miért nem viszonozza az érzéseim? 17L

Figyelt kérdés

Adott egy fiú, a neve tökmindegy, 17 éves ő is. Egy általánosba jártunk 8 éven keresztül, mindig is remek kapcsolatot ápoltunk. De bekerültünk gimibe (ő természettudományiba én művészetibe) s a jó kapcsolatunk minden ellenére hanyatlásnak indult.

Én ebbe a fiúba már nagyon régóta szerelmes vagyok s hiába adtam tudtára (konkrétan a szemébe közöltem, hogy szeretlek), de csak annyit mondott, hogy ő nem, csak barátként.

Egyébként a fiú egy kedves és kissé visszahúzódó fiúnak néz ki, valójában roppant intelligens és nagyon megválogatja azokat, akik közel kerülnek hozzá. Egyáltalán nem nőcsábász típus, még soha nem csókolózott, amikor először megöleltem ellökött magától. azóta már visszaölel, akár rá is tapadhatok, nem zavarja. De miért utasít vissza?

2021. máj. 4. 11:27
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Mert nem jössz be neki. Ezen nincs mit túlgondolni. Nem tetszel neki és kész.
2021. máj. 4. 11:37
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Azért mert megmondta, hogy ő csak barátként szeret.
2021. máj. 4. 11:37
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Csatlakozom az előttem szólókhoz, csak barátként tekint rád, ne akarj ebből többet kihozni.
2021. máj. 4. 11:41
 4/5 anonim ***** válasza:
98%
Ő nem így tekint rád. Ne is eröltesd ezt, mert akkor még barátként is elveszíted. Két opciód van. Vagy beéred barátsággal és fenntartjátok a kapcsolatot, vagy "ejted".
2021. máj. 4. 12:11
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
Azért, mert nem tetszel neki, nem talál vonzónak vagy egyszerűen úgy érzi, hogy nem vagy az esete, nem ilyen barátnőt képzel el maga mellé stb. Ezen jobb, ha túllépsz, és inkább más fiúk felé kezdesz el kacsintgatni.
2021. máj. 4. 12:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!