Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan lépjek túl valakin aki nem viszonozza az érzéseim?
Figyelt kérdés
Fiú vagyok, lányról van szó2021. jan. 14. 19:41
2/7 anonim válasza:
Ne gondolj rá, foglald el magad valami mással.
3/7 Stark2000 válasza:
Adj egy kis időt magadnak, ha komoly volt a dolog, hogy később ne üssön vissza, de amúgy meg keress mást, ismerkedj másokkal, csináld ami boldoggá tesz, foglald el magad. Ráfogsz jönni, hogy fölösleges bánkódni, az élet nem áll meg.
4/7 anonim válasza:
Nehéz..Sajnos ehhez is fel kell nőni, mint mindenhez. Én kb most félúton vagyok.
Elősször is el kell tudnod fogadni hogy nem mindenki ugyanúgy reagál a másikra, és ez természetes. Nem tetszhetünk mindenkinek. A legrosszabb amit tehetsz, hogy magadat ostorozod. Nem. Nincs köze hozzá.
A következő: Ilyenkor beszűkül a látóköröd, és csak egy embert vagy képes meglatni, azt hiszed hogy ő tökéletes. Millió gyönyörű lány van a világon, ne feledd.
Utolsó: Zárd le gyorsan, magadban, de tényleg őszintén, ne kelts magadban kamu reményeket, lépj tovább, ne úgy állj hozzá.
6/7 anonim válasza:
Menj el szórakozni, házibulikba stb ismerkedj más lányokkal és ne bízd el magad idő előtt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!