Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan lépjek túl valakin aki...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan lépjek túl valakin aki nem viszonozza az érzéseim?

Figyelt kérdés
Fiú vagyok, lányról van szó
2021. jan. 14. 19:41
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Engem is érdekelne.
2021. jan. 14. 19:51
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Ne gondolj rá, foglald el magad valami mással.
2021. jan. 14. 20:31
 3/7 Stark2000 ***** válasza:
100%
Adj egy kis időt magadnak, ha komoly volt a dolog, hogy később ne üssön vissza, de amúgy meg keress mást, ismerkedj másokkal, csináld ami boldoggá tesz, foglald el magad. Ráfogsz jönni, hogy fölösleges bánkódni, az élet nem áll meg.
2021. jan. 14. 21:07
 4/7 anonim ***** válasza:

Nehéz..Sajnos ehhez is fel kell nőni, mint mindenhez. Én kb most félúton vagyok.

Elősször is el kell tudnod fogadni hogy nem mindenki ugyanúgy reagál a másikra, és ez természetes. Nem tetszhetünk mindenkinek. A legrosszabb amit tehetsz, hogy magadat ostorozod. Nem. Nincs köze hozzá.

A következő: Ilyenkor beszűkül a látóköröd, és csak egy embert vagy képes meglatni, azt hiszed hogy ő tökéletes. Millió gyönyörű lány van a világon, ne feledd.

Utolsó: Zárd le gyorsan, magadban, de tényleg őszintén, ne kelts magadban kamu reményeket, lépj tovább, ne úgy állj hozzá.

2021. jan. 14. 21:21
 5/7 anonim ***** válasza:
Másik csajt kell keresni
2021. jan. 14. 21:42
 6/7 anonim ***** válasza:
Menj el szórakozni, házibulikba stb ismerkedj más lányokkal és ne bízd el magad idő előtt.
2021. jan. 14. 22:43
 7/7 anonim ***** válasza:
Igyál sok sört!
2021. jan. 15. 11:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!