Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ez szerelem vagy csak fellángo...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez szerelem vagy csak fellángolás volt?

Figyelt kérdés

Előre szólok meleg kérdés jön!

Szóval pár hete kórházban voltam és szörnyen rosszul voltam. Szerencsére volt bent egy helyes ápoló aki segített nekem. Akkor nem is fogtam fel, csak akkor amikor kijöttem, hogy mintha vonzódnék hozzá. Persze tudom nincs nála esélyem, csak szeretném tudni ez vajon mi lehet?!

2021. máj. 14. 10:20
 1/5 anonim ***** válasza:
50%
Ezt honnan a rákból kellene tudnunk? Te érzed...
2021. máj. 14. 13:09
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem fellángolás. A szerelemhez szerintem ismerni kell a másikat.:)
2021. máj. 14. 22:41
 3/5 Senior Séf ***** válasza:
100%
Egyik sem. A fellángolás is a szerelem egy (akut) formája. Sima vonzalom. Rengeteg ilyenben lesz még részed az életben. És azt is megígérem, hogy ha egyszer szerelmes leszel, azt nem fogod megkérdezni.
2021. máj. 16. 16:40
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Fellángolás szerintem a hormonok miatt. Eddig hetero voltál?
2021. máj. 16. 16:48
 5/5 anonim ***** válasza:
100%

Egy helyes ápoló, aki segített?

Te lehet beleszerettél, de Neki az 1000-ből egy vagy.

2021. máj. 16. 17:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!