Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mi van velem?????szerelem...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi van velem?????szerelem lenne,vagy fellángolás??

Figyelt kérdés

Úgy érzem sokszor,hogy belezúgtam egy osztálytársamba,de néha úgy hogy igazából nem is érdekel ő..viszont sokszor rajtakapom magam,hogy állandóan őt bámulom,sokszor gondolok is rá,de elszomorít az hogy nem érez semmit se irántam,hanem más lányokkal viccelődik,társalog.Nagyon féltékeny(vagy nem féltékenység?) szoktam lenni egy lányra,aki állandóan a közelében van és beszélget vele..állandóan őt nézi...és beszélget vele...(ezalatt én azon kapom magam hogy majdnem hogy neki akarok menni.)ez lenne a féltékenység?

Másrészt pedig azért érzem úgy,hogy nem érzek iránta semmit,mert eddig a fiúk kihasználtak engem(játszottak az érzéseimmel)és nála is ugyanígy reagálok,próbálok távolságot tartani tőle,mert félek hogy ő is kihasználna..nem szeretnék a szívemre hallgatni mert az már becsapott,viszont elszeretném őt felejteni mer csak fájdalmat okoz hogy viszonzatlan szerelemről van szó(már ha az..)Szerintetek szerelmes lennék?Vagy csak ''fellángolás'' lenne?(ja,és már 2.osztálytól belé zúgtam,azt hiszem, de lehet hogy nem szerelem,ti jobban tudjátok mint én,tapasztaltabbak vagytok szerintem)

2020. dec. 11. 17:52
 1/2 anonim ***** válasza:
Hány éves vagy?
2020. dec. 11. 18:21
 2/2 anonim ***** válasza:

Fiatal vagy, még csaponganak az érzelmek és a vágyak. Tetszik, de szerelem nem hiszem hogy van, ha van hogy nem érdekel.

A féltékenység abból jön, hogy tartasz attól hogy valaki más kapja azt amire te vágysz (figyelem, intimitás, a valakinek "fontosnak lenni érzés"). Felnőttkorban is leginkább egó és bizonytalanság kérdése, nem a másik személyhez kötődik, hanem többnyire magadhoz.

2020. dec. 12. 18:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!