Szerintetek ez szerelem, fellángolás.. Vagy mi?
Figyelt kérdés
Van egy fiú akit tényleg már nagyon-nagyon régóta ismerek. Egy kicsit mindig is tetszett, de voltak olyan időszakok amikor sokat beszélgettünk. Viszont olyanok is, amikor egyáltalán nem. Az elmúlt napokban nagyon "megkedveltem" vagy nem tudom. Egy kezemen is meg tudnám számolni, hogy hányszor jött oda hozzám az elmúlt néhány napban, de akkor sem tudom miért gondolok rá. Nem vagyok féltékeny, de amikor más lánnyal beszélgetett és feltűnően "kedvelte" akkor elkezdtem sírni és fogalmam sincs miért. Felejtsem el,vagy mit kéne tennem? 13/L2014. okt. 11. 13:40
1/2 A kérdező kommentje:
Most is rá gondolok, meg arra ahogy beszélgettünk. Állandóan nézem a képeit, meg, hogy írjak -e neki. Vagy, hogy hétfőn beszéljek -e vele.
2014. okt. 11. 13:50
2/2 anonim válasza:
fiatal vagy még... ne törődj vele, keress más boldogságot a fiúkon kívül
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!