Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van úgy hogy egy kapcsolat elején nincs meg az a fellángolás, sem szerelem hanem az sokkal később hónapok, akár csak 1-2 év múlva alakul ki az egyik fél részéről? Mi a véleményetek erről?

1-2 év mulva ? hónapok?
mi értelme az együttlétnek-járásnak- ... nem értem.

2/2 ebben igaza(d) van , egyetértek ! .
18/L

köszönöm a válaszokat
De az a fél is odaadó és teljesen jó a kapcsolat, megvan a tisztelet, bizalom, törődés, szeretet stb. csak éppen úgy érzi ennél tudná jobban is szeretni, csak vmi mégis akadályozza ebben.

Hülyeség...
Mi akkadályozná ha szeret meg mittom én... értelmetlen..

Szia! Tudom,hogy már nagyon későn válaszolok és lehet nem is aktuális már,de szeretném veled megosztani a történetem!
Pár évvel ezelőtt,amikor a párom szeretett volna velem járni,akkor én is úgy voltam vele,hogy nagyon kedves,hihetetlen jól eltudunk beszélgetni,a tenyerén hordoz,nagyon jó pasi,de valahogy mégsem volt az az "első látásra szerelem".
Úgy éreztem,egy próbát megér,de leszögeztem vele,hogy nem vagyok (még) szerelmes. Teltek múltak a hónapok,mostmár az évek, és fülig bele szerettem a páromba,legszívesebben minden percben csak vele lennék!!! (1-2 hónap alatt alakultak ki bennem az érzések) Idén nyáron lesz a lagzink! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!