Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi ez az érzés? Szerelem? Fellángolás?
van egy férfi, akit nem tudok kiverni a fejemből, éjjel nappal rá gondolok, és nem tudom megmagyarázni az okát. ő nem tud az érzésemről, nem is beszélünk, de majdnem minden nap látom, és egész nap csak azt a pár másodpercet várom, hogy láthassam. sokszor összeér a tekintetünk és ő is nagyon sokat néz engem, de nem kezdeményez, én pedig félek.
szerelem elvileg nem lehet, mivel ahhoz ismerni kell a másikat, fellángolásnak viszont megint csak nem nevezném, mert már 2 éve tart. én szerelemnek gondolom, de lehet így szeretni valakit?
nem csak a külseje tetszik, hanem a stílusa, meg úgy minden ahogy van.
tehát nem egy vadidegenről van szó, ismerem olyan szinten, hogy egy településen lakunk és gyakran járunk egy helyre.
Ez nem szerelem, hanem ahogy írtad fellángolás.
Nem is ismered őt, csak elképzeled. Izgat a külseje és a felszínes viselkedése, és ebből kiindulva a fantáziád további tulajdonságokat társít hozzá. Ettől te őt még távolról sem ismered, csak rajongasz egy fantáziaképért, amit róla kialakítottál.
Betegesnek mondanám, nem szerelemnek.
pont azért félünk kezdeményezni, mert túl sok a közös ismerősünk, mindenki ismer mindenkit egymás családi-baráti köréből, csak mi egymást nem, aztán szerintem nagy port kavarna ha mi ketten összejönnénk, és ezt ő is tudja.
legjobb lenne ha elfelejteném, de hogyan
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!