Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
SBPeti kérdése:
Szakítsak vele vagy ne?
Figyelt kérdés
A barátnőm 2 évig üldözött a szerelmével. Mindent megtett, hogy én is szerelmes legyek, de nem lettem az, viszont kitartottam mellette. Most végre szerelmes lettem, de ő már nem örül neki és nem akar az érzelmeiről beszélni. Szerintetek mi ez? Én valahol igazságtalannak érzem.2013. szept. 26. 14:05
1/32 anonim válasza:
ennek igy nem sok értelme van, de mi nem tudhatjuk:)
2/32 anonim válasza:
Még te érzed igazságtalannak? 2 évig hajtott rád és csodálkozol hogy kiégett? Hogy bírsz a tükörbe nézni?
3/32 anonim válasza:
Két év után lettél szerelmes?Ne haragudj,de ez nem szerelem még most sem.
4/32 anonim válasza:
Vitray Tamástól idézve, szegezd neki az alábbi kérdést: "Hogy is van ez?"
5/32 anonim válasza:
Akkor most a kovetkezo két év a Tied. Aztan az 5. évben majd egymasra talaltok.
6/32 A kérdező kommentje:
2-es!
Ahogy kiírtam, végig VELE MARADTAM, MERT SZERETTEM. A tükörbe néző kérdésedet ezért visszautasítom!!!
2013. szept. 26. 14:10
7/32 anonim válasza:
Ne feledd hogy szánalomból is tehetted amit tettél. Inkább szakítottál volna vele előbb mint hogy idáig kihúzzad, akkor neki is több esélye lett volna egy olyan férfit találni aki megbecsüli.
8/32 A kérdező kommentje:
7-es!
Nem! Hanem azért, mert SZERETTEM. CSak nem voltam szerelmes.
2013. szept. 26. 14:13
9/32 anonim válasza:
Ezzel ringattad őt álomba amikor kisírta a szemeit miattad? Mondogattad neki hogy mennyire szereted de szerelmes nem leszel belé? Undorító.
10/32 A kérdező kommentje:
7-es újra: megbecsültem, hidd el... azt akartam, hogy szerelmes legyek végre belé. És ez sikerült! De ő már nem örül neki.
2013. szept. 26. 14:14
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!