Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Szakítsak vele vagy ne?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

SBPeti kérdése:

Szakítsak vele vagy ne?

Figyelt kérdés
A barátnőm 2 évig üldözött a szerelmével. Mindent megtett, hogy én is szerelmes legyek, de nem lettem az, viszont kitartottam mellette. Most végre szerelmes lettem, de ő már nem örül neki és nem akar az érzelmeiről beszélni. Szerintetek mi ez? Én valahol igazságtalannak érzem.

2013. szept. 26. 14:05
1 2 3 4
 21/32 A kérdező kommentje:
19-es! Nem. Ez tiszta szerelem...
2013. szept. 26. 14:39
 22/32 anonim ***** válasza:

Egy párkapcsolatban az első 2 évben nem az számít, hogy a szereteted meglegyen iránta. Szeretjük a szüleinket, testvérünket, barátainkat, házi kedvenceinket. De a szerelem más. Ahhoz, hogy két ember járni kezdjen, szerelem kell, nem egyszerű szeretet. Ő már ebbe beleunt, amit nem csodálok. A szerelme irántad elmúlt, vagy legalábbis csillapodott. Erről nem ő tehet, ezért ne hibáztasd emiatt, ne érezd igazságtalannak a részéről.

Ugyan tudnék véleményt mondani arról, hogy két évig vele voltál úgy, hogy semmi szerelem nem volt a részedről, de inkább segíteni próbálok. Hívd el újra randizni, szervezz valamilyen meglepetés programot, aminek tudod, hogy nagyon örülne. Kezdjetek mindent a legelejéről. :)

2013. szept. 26. 14:40
 23/32 A kérdező kommentje:

20-as! Feljebb írtam, hogy VÉGIG MINDENT TUDOTT.

("2 év után kiderül, hogy a másik csak most kezdi érezni..") szóval nem csak 2 év után tudta meg.

2013. szept. 26. 14:40
 24/32 A kérdező kommentje:

22-es!

Mondd el nyugodtan a véleményedet, beszéljük meg! Köszi

2013. szept. 26. 14:42
 25/32 anonim ***** válasza:
A véleményem az, hogy ezt én valahol hazugságnak érezném. Én nem tudnék együtt lenni egy sráccal úgy, hogy közben tudom róla, hogy csak szeretetet érez irántam, szerelmet nem. Így akár bármelyik fiú haverommal is összejöhetnék, mert szeretjük egymást, de nem vagyunk szerelmesek egymásba. A lánynak lehet, hogy csak az kellett, hogy legyen mellette valaki, aki esetleg jól is néz ki számára, talán próbálta elhitetni magával, hogy időközben beleszerettél, vagy kezdesz iránta érezni valamit. Nem tudom, nem ismerem a barátnőd. De részedről nem volt tisztességes, hogy így voltál mellette. Nem tudom hány évesek vagytok, volt-e már szex, de remélem erre azért nem került még sor...
2013. szept. 26. 14:48
 26/32 A kérdező kommentje:
Szinte minden nap.
2013. szept. 26. 14:51
 27/32 anonim ***** válasza:
Akkor megvan a magyarázata, hogy miért voltatok együtt.
2013. szept. 26. 14:52
 28/32 anonim ***** válasza:
Ha azt mondom szakítsál vele, akkor szakítani fogsz? Ha meg nem, akkor nem? Érdekes kérdés.
2013. szept. 26. 14:54
 29/32 A kérdező kommentje:

28-as!

Ezt honnan veszed? Tanácsot kérek.

2013. szept. 26. 14:55
 30/32 anonim ***** válasza:
100%

Mi is így voltunk a barátommal, hogy én mindent megtettem érte 2 éven keresztül, szerelmes voltam, míg ő csak szeretett. Ez a tudat nem tudod elképzelni milyen érzés volt, annyi időn keresztül vártam és vártam, hogy jobb lesz. Néha voltak jobb idők, néha jobban odatette magát, de így is szinte végig én kapálóztam a kapcsolatunkért. Nem egyszer akartam rajta túl jutni, nyitni más felé.

Hozzá teszem 2 év alatt kb. 5 pasival is leléphettem volna, de nem tettem, mert nem tudtam megtenni, mert mindig pont akkor rántott vissza, hogy rájött hogy nem akar elveszíteni... De utána mindig vissza rázódtunk a hétköznapokba és elkényelmesedett.

Egyszer csak eljött az idő, hogy tisztáztam magamban mi az elvárásom egy kapcsolattól és mit nem kapok meg soha ebből a kapcsolatból és akkor véget akartam vetni ennek. Úgy éreztem kiégtem.

Akkor jött el az a barátomnál, ami most nálad. Eleinte örültem, utána pedig marcangoltam magam, hogy miért nem kaptam ezt a szerelmet eddig??? Úgy éreztem, hogy kicsit kiégtem ebben a kapcsolatban és amiért régen mit meg nem adtam volna, már nem tudtam úgy értékelni. Csalódott voltam a múlt miatt.

Viszont nem adta fel, egy idő után már én is újra akartam éleszteni ezt a kapcsolatot, hiszen nem hiába tartottam ki mellette annyi ideig.

Azt tanácsolom neked, hogy hagyd kicsit gondolkodni, értékelje át magában mit érez. Hidd el hogy nem tud mit kezdeni ezzel az új szituációval.

Kicsit menjetek külön, ha igazán szeretett vissza fog találni hozzád!

Viszont előtte mond el neki, hogy szereted, mik a terveid a jövőre nézve.

2013. szept. 26. 22:13
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!