Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
SBPeti kérdése:
Szakítsak vele vagy ne?
Figyelt kérdés
A barátnőm 2 évig üldözött a szerelmével. Mindent megtett, hogy én is szerelmes legyek, de nem lettem az, viszont kitartottam mellette. Most végre szerelmes lettem, de ő már nem örül neki és nem akar az érzelmeiről beszélni. Szerintetek mi ez? Én valahol igazságtalannak érzem.2013. szept. 26. 14:05
11/32 A kérdező kommentje:
7-es! Nem ringattam semmiben! Kezdettől fogva mindent tisztáztam vele.
2013. szept. 26. 14:15
12/32 anonim válasza:
Talán azért nem örül mert ő 2 éven keresztül bizonygatta hogy szerelmes te meg 2 év után annyira se vagy képes hogy bebizonyítsad neki és ráadásul a szakításon gondolkodsz.
13/32 anonim válasza:
Tudod szerintem inkább szakíts vele minthogy még több viszonzatlan évre kárhoztassad szerencsétlen teremtést.
14/32 A kérdező kommentje:
Ezt is félreérted! Én bizonyítanám, de Ő MÁR NEM AKARJA!!! De ezt is kiírtam az elején. Próbálj kérlek valami jó tanácsot adni, de ne vádaskodj! Köszi
2013. szept. 26. 14:18
15/32 anonim válasza:
Miért kell az ő engedélye hogy bebizonyítsad neki? A bizonyításnak belülről kell jönnie és nem állhat akadályként elé senki véleménye.
16/32 A kérdező kommentje:
Kedves Boci Boci Tarka 2! Na ezzel végre egyetértek! Köszi
2013. szept. 26. 14:22
17/32 anonim válasza:
szerintem kicsit buz*k vagytok a kérdezővel. az igaz hogy nem tudom hogy és milyen formában volt együtt vele, de az még nem bűn hogy nem tud azonnal beleszeretni valakibe.
értelmes embereknél ez lassan alakul ki, nem egy hét alatt.
18/32 A kérdező kommentje:
17-es: köszi a véleményedet. Végre valaki, aki nem harapja le egyből a fejemet :) Szerintem sem bűn, pláne, hogy szerettem, vele voltam és mindent megadtam neki. Kivéve egyet: a szerelmemet... de most viszont már adnám azt is.
2013. szept. 26. 14:27
19/32 anonim válasza:
Nem lehet hogy csak azért szerettél bele, mert már nem érzed rajta annyira a ragaszkodást? Az ember hülyén van összerakva...
20/32 anonim válasza:
Észrevehetően változtak felé az érzelmi megnyilvánulásaid, hogy tudja, mi játszódik le benned? Vagy mostanság mondtad neki, hogy végre szerelmes lettem beléd. Ez utóbbi esetben képzeld magad a helyébe: együtt van valakivel, akivel azt gondolja, kölcsönös a szerelem, aztán 2 év után kiderül, hogy a másik csak most kezdi érezni... ez roppant rossz érzés. Időt kell hagynod neki. Ha ő - ahogyan írtad - már nem örül a kései szerelmednek, akkor sajnos jobb elengedned, mint tovább szenvednetek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!