Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen fiú kell?

Figyelt kérdés

Kell, hogy kockahasa legyen?

Kell, hogy nagyon gazdag legyen?

Kell, hogy márkás cuccokba járjon?

Kell, hogy kövesse az aktuális divattrendet?

2021. máj. 1. 22:22
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:
Az számít, hogy okos, tehát tud gondolkodni meg tud oldani életszerű helyzeteket, de azért a tanulmányai sem rosszak?
2021. máj. 2. 21:33
 12/18 anonim ***** válasza:
Nem ez alapján döntök, de jó pont
2021. máj. 2. 22:17
 13/18 anonim ***** válasza:
Legyen kiemelkedően intellektuális személyiség. A praktikus problémamegoldás szerintem minden embernél alap, nem az a pont, amitől már okosabb, mint az átlag.
2021. máj. 2. 22:50
 14/18 anonim ***** válasza:
Ezek mind felesleges hülyeségek. Nem feltétlen kell kockahas, nekem például a tökéletes kockák pont nem tetszenek. Nem kell gazdagnak lennie, nem azon múlik a dolog. A márkás cuccokban való járás és a divattrendek állandó követése kifejezetten taszít.
2021. máj. 3. 08:45
 15/18 LovlyLola válasza:
49%

Ez attól függ, hogy a női egyedcsoportokból milyen nőt akarsz magad mellé. Ha egy értelmes nőt akkor nem kell sem kockahas sem felszínes divatstílus, nem pénz.

Legyen humorod, ízlésed és légy önmagad. Szerintem

Ha pedig egy öhm, hogy fogalmazzak... ha egy ripacs pipacsot akarsz, akkor egészségedre, azoknak a nőknek tényleg a felszínes emberek kellenek, nekik az emberi érték nem számít. Pénz, szex és ezek kellenek nekik, ha pedig megunod s szakítasz velük te leszel a világférge. De ez rajtad áll. Meg alapból is kissé hülye ez a kérdés. Minden nőnek más az ízlésvilága, valakinek pedig úgy fogsz kelleni, ahogy vagy :)

16L

2021. máj. 4. 12:06
 16/18 anonim ***** válasza:

15: És befutott az első faszent, hölgyeim és uram! Az erkölcsi példakép, a pick me up girl, aki szerint, akinek tetszenek az izmok, az nem lehet értelmes, és aki nem varrja be a lába közét, hogy a nászéjszakán a Nagy Ő vágja fel, és férjen csak hozzá, az biztos, felszínes és nem tiszteli az emberek értékeit...

Hölgyeim, valamennyien felnézhetünk rá, ezekért a magvas gondolatokért, melyek híján vannak minden degradáló általánosításnak és hímsovinizmusnak.

2021. máj. 4. 15:24
 17/18 anonim ***** válasza:
kell mind, ja és 20- centis kugi is kovetelmeny
2021. máj. 9. 02:15
 18/18 anonim válasza:

Ennyi évesen én is ezt gondoltam. Egyedül a divatos ruha, ami számít a felsoroltakból.

Aki ezek alapján választ fiút az nagyon felszínes és lehet hogy 4 nap múlva megunjátok egymást.

Nem kell megfelelni a lányoknak. Ami inkább számít:

-magabiztosság

-bátorság

-őszinteség

-tisztelet

-udvariasság

-törődés

-figyelmesség

-humor, jó kedv, mosolygás

-vonzó élet/hobbi

-megbiztosság

És ne legyél túl ragaszkodó vagy érzelmes! Ne vedd magadra, ha valakinek nem kellesz.

Ha kockahasat akarsz, azért csináld, mert önbizalmat ad, szép testtartást (ha nem csak hasra gyúrsz) egyből felfigyelnek rád a lányok.

2021. máj. 16. 22:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!