Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen fiú kell?

Figyelt kérdés

Kell, hogy kockahasa legyen?

Kell, hogy nagyon gazdag legyen?

Kell, hogy márkás cuccokba járjon?

Kell, hogy kövesse az aktuális divattrendet?

2021. máj. 1. 22:22
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
95%
Ezekből nekem egyik se.
2021. máj. 1. 22:42
 2/18 anonim ***** válasza:
87%
Nem.
2021. máj. 1. 22:43
 3/18 anonim ***** válasza:
88%

Nem

Nem

Nem

Nem

2021. máj. 1. 23:01
 4/18 anonim ***** válasza:
91%
Ne kockahasra törekedj, mert nem kell fiúnak darázsderék, hanem hogy ne legyél vállatlan, vézna, satnya, pálcika végtagú. (Persze magánvéleményem.) Nem mindenki szereti a gazdag, pláne a semmire felvágós buta srácokat. Az nem árt, ha helyesen öltözöl, adsz magadra, jól nézel ki, de ahhoz nem feltétlen kell márkás cucokkal menőzni.
2021. máj. 1. 23:04
 5/18 anonim ***** válasza:
92%

Ez mind felszíneség a lányok nem szeretik a felszínes palikat

17f

2021. máj. 1. 23:07
 6/18 anonim ***** válasza:
86%

Osztom az 5os velemenyet;)

18/l

2021. máj. 1. 23:15
 7/18 anonim ***** válasza:
89%
Nem, nem, nem, nem. Sőt, nekem szinte kizáró ok.
2021. máj. 1. 23:16
 8/18 anonim ***** válasza:
86%
Egyik sem. Bár a másik eleve hülyeség, mert max a SZÜLEI lehetnek gazdagok, nem ő.
2021. máj. 1. 23:21
 9/18 anonim válasza:
86%
Nem kell egyik sem. Nyílván jó ha sportos egészséges a kinézete de nem kell nagyon kigyúrtnak lenni. A másik három dolog kicsit sem fontos maximum annyira hogy legyen stílusa.
2021. máj. 1. 23:23
 10/18 anonim ***** válasza:
68%

Jó esetben, ha nem strandon találkozunk, akkor úgyse derül ki, hogy van-e kocka hasad. Nekem azért lényeg, hogy nem legyél mackós és vézna sem.

Az szép és jó, ha megdolgozott érte, de nem feltétel. Például nekem nem az a lényeg, hogy mindig mindent megvegyen és a seggem alá tolja. Egy kapcsolat nálam nem a kihasználáson és az élősködésen alapszik.

A márkás cuccokról csak annyit, hogy ne egy kétlábon járó hirdetőoszlop legyen. Azt hord amiben jól érzi magát, de azért legyen egy határ, hogy mennyi marka logója vagy felirata van rajta. És hogy követi-e a divatot is lényegtelen. Én sem követem a divatot, csak a saját ízlésemet.

2021. máj. 2. 09:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!