Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan utasítsam vissza?

Figyelt kérdés

nagyon szerelmes belém, de nem akarom

megbántani. először azt hittem, lehetne valami, ezért adtam utalást meg esélyt is, de átgondoltam, és arra jutottam, hogy mégsem működne. kissé elbasztam, mert nagyon magabiztos lett. szeretném azért, ha barátok maradnánk.

#szerelem #reménytelenség #Seggfasz #Segítség:DDD
2021. ápr. 4. 20:52
 1/8 anonim ***** válasza:
86%

Miért döntöttél hirtelen így? Az elején akarod aztan hirtelen nem..

mintha szegény lány erzeseivel jatszadoznál.

Csak írd meg neki az őszintét és ennyi. Ugyanúgy fajni fog neki.

2021. ápr. 4. 21:04
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
(Vagy fiú) nemet nem írtál.
2021. ápr. 4. 21:05
 3/8 anonim ***** válasza:
90%

"Seggfasz"? "Segítség:DDD" ? Nagyon komoly ember lehetsz, ha szerinted ez vicces, meg ilyen kifejezéseket használsz, egyszerűen nem nőttél még fel.

Az meg, hogy játszottál vele, most meg még sem kell, edd meg amit főztél, ahogy akarod, úgy utasítsd vissza.. Barátok ugyan minek lennétek? Hogy megbántsd 2-ára 3-ára is?

Buta vagy, de ebbe itt ugyis meg fogod bántani, legközelebb annak adj esélyt, akivel komoly kapcsolatot tervezel, bár kulcsszavaid alapján te sem tudod, hogy mit szeretnél..

2021. ápr. 4. 21:05
 4/8 anonim ***** válasza:
75%
Mondd meg neki, hogy egy pöts vagy, és csak játszottál vele, aztán hagyd őt békén a pitsába.
2021. ápr. 4. 21:15
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Így, ahogy leírtad.
2021. ápr. 4. 22:12
 6/8 anonim ***** válasza:
65%

Mond meg neki, hogy bocsi, de nem te nem szeretnél vele komoly kapcsolatot, és csak barátként tekintesz rá. Ha normális, akkor megérti, és elfogadja, ha nem, akkor meg szerencsés vagy, hogy nem jöttél vele össze.

#3 nem akkora hülyeség, ha ez után is barátok maradnak. Jelenlegi barátnőmmel is úgy voltunk, hogy először friendzone-oltam, aztán pár hónappal később úgy jöttünk össze, hogy előtte egyikünk se gondolt rá, hogy megtörténhet.

2021. ápr. 5. 09:34
 7/8 anonim ***** válasza:
Én a helyedben kerek perec kimondanám, hogy bocsi de nekem csak barátként jössz be.
2021. ápr. 7. 23:07
 8/8 anonim ***** válasza:
100%
Már nem lehettek barátok, ez nem igy müködik. Vagy lesz valami, vagy többet nem találkoztok.
2021. máj. 2. 14:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!