Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan utasítsam vissza?
nagyon szerelmes belém, de nem akarom
megbántani. először azt hittem, lehetne valami, ezért adtam utalást meg esélyt is, de átgondoltam, és arra jutottam, hogy mégsem működne. kissé elbasztam, mert nagyon magabiztos lett. szeretném azért, ha barátok maradnánk.
Miért döntöttél hirtelen így? Az elején akarod aztan hirtelen nem..
mintha szegény lány erzeseivel jatszadoznál.
Csak írd meg neki az őszintét és ennyi. Ugyanúgy fajni fog neki.
"Seggfasz"? "Segítség:DDD" ? Nagyon komoly ember lehetsz, ha szerinted ez vicces, meg ilyen kifejezéseket használsz, egyszerűen nem nőttél még fel.
Az meg, hogy játszottál vele, most meg még sem kell, edd meg amit főztél, ahogy akarod, úgy utasítsd vissza.. Barátok ugyan minek lennétek? Hogy megbántsd 2-ára 3-ára is?
Buta vagy, de ebbe itt ugyis meg fogod bántani, legközelebb annak adj esélyt, akivel komoly kapcsolatot tervezel, bár kulcsszavaid alapján te sem tudod, hogy mit szeretnél..
Mond meg neki, hogy bocsi, de nem te nem szeretnél vele komoly kapcsolatot, és csak barátként tekintesz rá. Ha normális, akkor megérti, és elfogadja, ha nem, akkor meg szerencsés vagy, hogy nem jöttél vele össze.
#3 nem akkora hülyeség, ha ez után is barátok maradnak. Jelenlegi barátnőmmel is úgy voltunk, hogy először friendzone-oltam, aztán pár hónappal később úgy jöttünk össze, hogy előtte egyikünk se gondolt rá, hogy megtörténhet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!