Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Baráti társaságban hogy...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Baráti társaságban hogy utasítsam vissza?

Figyelt kérdés

Van egy baráti társaság, fiúk-lányok, évek óta összejárunk, egy adott csapat, nyaraltunk is már együtt, jóban-rosszban együtt vagyunk.

Most az egyik lány tudatta velem, hogy többet szeretne barátságnál, de én nem. Nem tudom hogyan oldjam meg, hogy a barátság, és ez a csapat maradjon együtt. Nagyon nem szeretném ha emiatt esetleg megromlana a hangulat, vagy bomlana a csapat. Őt is nagyon kedvelem, de tényleg csak mint barát.

Nagyon jó társaság, rengeteget nevetünk, sok programot szervezünk, kicsi korunk óta együtt vagyunk.

2021. febr. 27. 19:21
 1/7 anonim ***** válasza:
37%
Szerezz egy barátnőt, talán akkor elfogadja. Vagy ha nem "szerelmes" még, akkor lehet megérti.
2021. febr. 27. 19:23
 2/7 A kérdező kommentje:

Sajnos az a baj, hogy nagyon szerelmes.

De én most ezért nem fogok barátnőt "szerezni".

2021. febr. 27. 19:45
 3/7 anonim ***** válasza:
0%

Agglegény akarsz maradni halálodig?

Ha a barátságból más is lesz, attól még a barátaitokkal sokat szórakozhattok együtt.

2021. febr. 27. 20:15
 4/7 A kérdező kommentje:

Nem akarok agglegény maradni, volt már barátnőm. De mit csináljak, ha nekem ő nem jön be?

Nem működik a kémia részemről.

2021. febr. 27. 20:27
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Udvariasan mondd meg neki. Ne csinálj semmi olyat, amit hitegetésnek vehet.
2021. febr. 27. 20:51
 6/7 anonim ***** válasza:
15%
Mondd neki" Megbaszlak és kész" talán kiábrándul
2021. febr. 27. 20:53
 7/7 anonim ***** válasza:
42%
Sztem elvezz bele aztan hagyd ott, akk majd rajoj
2021. márc. 8. 12:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!