Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hogy utasítsam vissza, ha nem...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy utasítsam vissza, ha nem akarom megbántani?18l

Figyelt kérdés

Van egy srác, akivel nagyon jó barátok vagyunk, egy online játékon ismertük meg egymást, pár hetente találkozunk, de amúgy messengeren rendszeresen tartjuk a kapcsolatot. Soha nem láttam rá semmi esélyt, hogy ebből több is legyen. Viszont a napokban azt mondta egy közös barátunknak, hogy érzései vannak irántam, és a közeljövőben tuti megkérdezi, hogy lehetne-e köztünk valami. És igazából beszélgetést én is hallottam, mert bent voltam többek közt én is a Discordos hívásban, csak nem vettek észre és azt hiszik szerintem, hogy én pont ezután a beszélgetés után léptem be csak.

Ami azt illeti a srác nagyon aranyos, nagyon jófej, de az a nagy probléma, hogy több okból kifolyólag sem működne, ha összejönnénk. Nehéz lenne áthidalni a távolságot, és szerintem nagyon rossz rögtön távkapcsolattal indítani. Az, hogy pár hetente pár órára össze tudunk futni nehéz szervezések árán, az nem kapcsolat. Másrészt olyan gond is van, hogy a korkülönbség. Én négy évvel idősebb vagyok, és tudom, ez nem olyan sok általában, de így 14 és 18 esetében elég sok. Tök más életszakaszban vagyunk, ami túl sok gondot okozna. Ő jövőre megy gimibe, nekem jövőre lesz az utolsó évem, tök más dolgok fognak minket érinteni és nem lenne túl jó vége. Ha mondjuk ez a korkülönbség dolog úgy lenne, ha minimum 18 és 22 évesek lennénk, akkor nem zavarna, de így...

És ami azt illeti, hogy ha a távolság és a más életszakaszban vagyunk dolog nem lenne, nem sokat gondolkodnék a válaszon, valszeg igent mondanék, de így nem lenne értelme, nem lenne jó. Azt meg nyilván nem fogom mondani, hogy hát majd négy év múlva. Hülyeség lenne azt várni egymástól, hogy majd várunk egymásra négy évet. És nyilván az sem valószínű, hogy pár év múlva pont ugyan akkor leszünk szinglik, és pont ugyanaz az érzés lenne, hogy na próbáljuk meg. Négy év az sok idő, így inkább azt gondolom, hogy a közeljövőben nem lehet semmi köztünk, a távoli jövőben meg nem sok esélyt látok rá, hogy adottak legyenek a körülmények.

Viszont azóta a véletlen meghallott beszélgetés óta tartok tőle, hogy mikor történik meg a vallomás. Persze nagyon reménykedem benne, hogy valamit félreértettem, és nem is rólam volt szó. Viszont ha mégis rólam volt szó, akkor nem tudom mit tudnék mondani. Nem akarom tönkretenni a barátságunk.

2021. márc. 16. 10:30
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%

Elmondod neki amit itt leírtál, távkapcsolatot nem szeretnél, meg túl fiatal hozzád más életszakaszban vagytok.

Ezt meg kell hogy értse,illetve el kell hogy fogadja.

2021. márc. 16. 10:38
 2/11 anonim ***** válasza:
Az a legjobb, ha egyenes és őszinte vagy, amit ide leírtál, azt nyugodtan elmondhatod neki, és ha értelmes gyerekről van szó, akkor meg fogja érteni.
2021. márc. 16. 10:39
 3/11 anonim ***** válasza:
Igen megérti, de ettől ugyan úgy a lelkébe gázolsz. Hetente találkozol vele... Szegény srác.
2021. márc. 16. 10:45
 4/11 A kérdező kommentje:

Pár hetente találkozunk, nem hetente.... Illetve többnyire nem kettesben, hanem társasággal....

De amúgy tényleg nagyon remélem, hogy félreértettem valamit, és igazából nem is rólam volt szó... Én tényleg nem akarom sem megbántani, sem hitegetni...

2021. márc. 16. 10:51
 5/11 A kérdező kommentje:
Nem tudom, ha azt mondom amit ide írtam, az nem tűnik hitegetésnek?
2021. márc. 16. 11:33
 6/11 anonim ***** válasza:
Az hitegetés amit csinálsz.
2021. márc. 16. 11:36
 7/11 A kérdező kommentje:
Én eddig azt hittem mind a két oldalról barátok vagyunk. Tényleg nem adtam jeleket, pont ugyan úgy viselkedtem vele, mint a többiekkel. Plusz elvileg nekem még nem kéne tudnom erről, már ha tényleg rólam volt szó.
2021. márc. 16. 11:45
 8/11 anonim ***** válasza:

Az egy dolog, hogy úgy véled nem adtál neki jeleket, de te nem látod kívülről magad. Nálam is volt már, hogy a lány váltig állította, hogy ő nem mutatott felém semmit, de biztos a baráti körömmel mind ennyire benéztük. Jelen helyzetben pedig csak egy 14 éves srácról beszélünk, akinek gondolom még túl sok tapasztalata sincsen, így nem lehet tudni mit vesz jelnek, melyik gesztusodat, megnyilvánulásodat miként értelmezi.

Amúgy szerintem is légy korrekt és finoman mond el neki, hogy részedről ez nem működne. Nyilván ha tényleg tetszel neki, akkor számára ez fájni fog, de egy elutasítást nem lehet fájdalom nélkül megúszni.

De csak akkor jelezd ezt felé, ha bepróbálkozik nálad. Mert ha ez csak egy feltételezés részedről és ennek ellenére leállítod, az kellemetlen lenne.

2021. márc. 16. 11:58
 9/11 A kérdező kommentje:
Igen, én nem tervezem szóba hozni a témát. Tök kínos lenne, ha mondanám és mondjuk kiderülne, hogy tökre nem rólam volt szó azon a beszélgetésen.
2021. márc. 16. 23:30
 10/11 anonim válasza:
Szia, mi lett végül? Beszéltetek azóta?
2021. márc. 21. 10:29
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!