Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek ezután?

Hát nem az első, hogy kis dolgok miatt szorongok. Ne értsetek félre, nem panaszkodni jöttem, hogy nekem milyen rossz.
Köszönöm a válaszokat.

Na várjunk!
A kiszemelt lány, eddig oké!
A barátod szót baráti kapcsolatnak kell értelmezni, ahogy az intellektuel helyen illő, vagy úgy, ahogy a modern világban értelmezendő, hogy férfi, akivel párkapcsolatban vagy?
Itt kezdődnek a bonyodalmak, mert egyrészt kérdéses a te nemed másrészt jó lenne tudni, hogy miért van kiszemelted, ha párkapcsolatod van.
A szorongás meg szerintem egy régebbi sztori maradványa...
Mostanában féltem használni a "barát" szót pont emiatt. Akkor inkább vissza térek a haverhoz.
Igazad van, "a barátomnak" helyett fogalmazhattam volna úgy, hogy "egyik barátomnak". Csak fiúként, a "barát" szóra, rögtön a haver ugrik be, és nem más.
A kérdésemre feltett válaszodban lehet van igazság.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!