Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan utasitsak valakit vissza kedvesen?
Van egy srac aki elhivott kettesbe valahova de nem akarok vele elmenni mert egy, a batyam legjobb baratja, ketto, az egyik baratnom batyja, harom, kopasz es kover, negy, harom napja ismerem. Alapjaraton amugy jofej, de nagyon nem tetszik, es nem tudom hogyan utasitsam vissza ugy hogy ne legyek egy seggfej, es ne is legyen nagyon cringe a jovoben talalkozni (mert ugye a batyam miatt elegge sokat talalkozunk)
Kerlek valaki segitsen, nagyon ketsegbe vagyok esve
12 évesen randira hívnak?
Babáznod kellene drága, nem kamu kérdéseket kiírni!!
Nem kamu kerdes, teljesen komoly, es mint irtam az elobb pont az az egyik ok hogy nem akarok vele elmenni hogy csak 12 vagyokxdd raadasul nem is ez az elso hogy elhivnak valahova, de igazabol nem gondolom hogy errol tehetek, mert szerintem teljesen koromhoz illoen oltozkodom, nem sminkelek meg semmi, szoval nem az en hibam hogy nehany fiucska vakxdd a babas dologhoz meg annyit, hogy ezt a “babaznod kellene meg” dolgot egy olyan vilagban ahol a 9 eves kislanykak mar terhesek elegge szanalmas mondani, ugy hogy az egyetlen “hiba” amit elkovettem hogy megkerdeztem hogyan utasitsak vissza valaki anelkul hogy egy seggfej lennek
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!