Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hogyan szerezzek egy társat,...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan szerezzek egy társat, ha csóró vagyok?

Figyelt kérdés
Elég sok ideje nem voltam senkivel úgy komolyan, a napjaim nagy részét egyedül töltöm. Nincs családom, erről nem beszélnék bővebben. Hogyan szerezzek magamnak lányt, ha nincs pénzem és munka alig akad?
2021. jan. 15. 22:27
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

16 éves vagy, ebben a korban 99%-ban a nálad fiatalabbak vagy max. a veled egykorúak érdeklődhetnek irántad kapcsolati téren, ami az eredményezi, hogy a 99%-uk még nem dolgozik, nem keres --> nem fogja tőled sem elvárni.

Normális felfogású nő pedig a későiekben sem a pénztárcád felől fog érdeklődni...

A 'Hogyan szerezzek magamnak lány...' egy érdekes kérdés, hiszen még nem vagy elkésve semmivel mégis erős kétségbeesettséget mutat. Engedd el egy kicsit inkább, próbálj meg egyszerűen csak nyitott szemmel járni, megismerni új embereket. Kapcsolatok terén én azt az elvet osztom, hogy "Ne keresd, hanem találd".

2021. febr. 10. 21:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!