Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan szerezzek egy társat, ha csóró vagyok?
Figyelt kérdés
Elég sok ideje nem voltam senkivel úgy komolyan, a napjaim nagy részét egyedül töltöm. Nincs családom, erről nem beszélnék bővebben. Hogyan szerezzek magamnak lányt, ha nincs pénzem és munka alig akad?2021. jan. 15. 22:27
1/11 A kérdező kommentje:
16/f, ez kimaradt.
2021. jan. 15. 22:29
2/11 anonim válasza:
Tesó, neked 16 évesen nem suliba kéne jarnod?
3/11 anonim válasza:
ha nincs pénzem és munka alig akad?
nem értem ezek hogy jönnek a társkereséshez. amúgy nem tudom ki várja el egy 16 évestől hogy kőgazdag legyen
4/11 anonim válasza:
#2 nem mert online oktatás van xD
5/11 anonim válasza:
Van sok lany akinek nem az szamit hogy gazdag legyel, foleg a veled egy koruaknak legalabbis magambol kiindulva. Ha megtetszel valakinek ugy igazan, nem az fogja eltantoritani hogy csoro vagy. Akar meg fel is nezhet rad, hiszen ilyen idosen mar onallo vagy, dolgozol.
8/11 anonim válasza:
22 évesen lettem vállalkozó. Akkor már a feleségemmel 6 éve együtt voltam. Nemsok pénzem volt, vagy szinte semmi. Ki tartott mellettem mindig. Egyszer ki találtam, hogy vállalkozó leszek és abból megélünk, úgy is lett. 18 éves koromtól gyűjtöttem 22 éves koromig amennyit tudtam és elindultam. Ennek már 7 éve. Azóta is velem van a párom ahogy akkoris velem volt amikor tényleg nullán voltam. Igazából minden nő más. Valaki nem azért jön veled össze mert pénzed van, hanem önmagadért. 16 évesen még neked iskolába kell lenni, mellette tudsz vállalni munkát. Nyúlhajtás, címer, akármi. Úgyhogy megnyugtatlak még nem kell neked sok pénz. :)
9/11 anonim válasza:
#8 ne veregesd magad senkit nem érdekel
10/11 anonim válasza:
Jaj, nem veregetés csak egy példa akart lenni. Bocsi, hogy az én példám hoztam fel, és nem másra mutogatok. :) Inkább adjuk tanácsot a srácnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!