Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » 16 éves vagyok és még nem...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

16 éves vagyok és még nem csókolóztam és még nem volt barátnőm szerintetek ez gáz?

Figyelt kérdés
2021. jan. 6. 01:35
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
92%

Ne sajnáld, én ekkor kezdtem, de ahogy visszagondolok, full felesleges volt. Azt sem tudtam még kb hol a kukim, nemhogy fenntartsak egy kapcsolatot.

20/F

2021. jan. 6. 02:03
 2/11 anonim ***** válasza:
90%

Őszinte és igaz válasz az 1-estől.

Nem gáz. Én később is kezdtem, de "belejöttem" a csajokba :) Amúgy a miheztartás végett: azoknak jár a leginkább a szája "hány nőt fektettek meg", akik legfeljebb csak képernyőn láttak csöcsöt.

Ne rágódj ezen.

2021. jan. 6. 02:32
 3/11 anonim ***** válasza:
47%
Ja, 25/F
2021. jan. 6. 02:32
 4/11 anonim ***** válasza:
100%

1-es vagyok,

Rohadtul igaza van az előttem hozzászólónak. Egy nőt nem lehet úgy megfektetni, hogy kérdezgeted akarja-e, vagy erőlteted. Minden jön magától, még megbeszélni sem normális kémia esetében. Vagánykodni pedig valóban azok vagánykodnak, akiknek barátnőjük sem volt még. Nagyon általánosak náluk a különféle baszós poénok is, amit egy idő után eléggé kicsinyesnek tart az ember. Mindig azok vágnak fel, akiknek a legkevesebb közük van hozzá. Aki már tapasztalta, az azért tapasztalta, mert meg van azon a szinten, aztán az már tudja is, hogy semmi dicsekedni való nincs ebben.

2021. jan. 6. 02:39
 5/11 anonim ***** válasza:
58%
B.zdmeg ha még egy önbizalomhiányos introvertált 16 éves megkérdezi ezt én fejbelövöm magam. Nem gáz. Miért lenne az? 16 évesen fiúként te még gyerek vagy, hova sietsz? Nekem 18 évesen lett először barátnőm, akkor csókolóztam először és akkor szexeltem először. Most 21 éves vagyok és k.rvára nem hiszem hogy lemaradtam volna bármiről is. Nem maradsz le semmiről, majd eljön neked is az ideje. De könyörgöm kezdj valamit magaddal mert ennyi önbizalommal 26 évesen is ezen tipródsz.
2021. jan. 6. 03:07
 6/11 A kérdező kommentje:

koszonom szepen a sok ertelmes es nem banto valaszokat :D. az 5. valaszadonak uzenem megprobalok kezdeni magamal valamit muszaj lesz :D.

meg egyszer koszonom a csak ertelmes es jo szivu kommenteket.

2021. jan. 6. 03:38
 7/11 anonim ***** válasza:
100%
Na ez a jó hozzáállás. Ne haragudj ha bántó volt amit mondtam de tényleg csak önbizalom kell hozzá. Nekem is csak ennyi kellett. Sok sikert kívánok neked a továbbiakban😁🤗
2021. jan. 6. 03:45
 8/11 Stark2000 ***** válasza:
100%
Nekem 15 évesen volt először kapcsolatom. Mondanom sem kell mennyire "éretten" kezeltük a konfliktusokat az akkori barátnőmmel. Nem azt mondom, hogy megbántam a dolgot, inkább azt mondanám, hogy sajnálom, hogy túl korán találkoztunk, nem pedig 3-4 évvel később, érettebb fejjel. Elhiheted, semmit sem veszítesz, ha csak pár év múlva lesz elsőnek kapcsolatod, sőt.
2021. jan. 6. 09:07
 9/11 anonim ***** válasza:
100%
Nem, egyáltalán nem gáz!
2021. jan. 6. 14:22
 10/11 anonim ***** válasza:
Nem
2021. jan. 6. 15:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!