Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mit csináljak ebben a helyzetben?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak ebben a helyzetben?

Figyelt kérdés
Van egy lány aki nagyon nagyon aranyos meg minden belsőleg de nem igazán tetszik külsőre. Nem tudom, hogy mondjam meg. Ő eléggé nyomul, mit csináljak?

2021. jan. 3. 11:51
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%
5.vagyok:Simán kereshet barátságból is,főleg ha aranyos(én is szoktam ilyen lenni fiúkkal,ez nem jelent semmit) ha nem ő mondta konkrétan,akkor nem tudhatod
2021. jan. 3. 17:42
 12/17 anonim ***** válasza:
91%
Mennyire ismered? Most ezt nem időre értve, az oké hogy fél éve. De ha mondjuk minden nap beszéltek, egy idő után nem is fog érdekelni hogy milyen külsőleg, majd tetszeni is fog.
2021. jan. 3. 19:48
 13/17 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező, magad írod a kérdésed legelső mondatában, hogy "nagyon nagyon aranyos meg minden belsőleg de nem igazán tetszik külsőre."

Ebből nekem az jön ki, hogy aranyosnak találod belsőre, de nem igazán tetszik külsőre.

A # -ben azt írod, hogy sem külsőre sem belsőre nem jön, de aranyos. Hogy lehet a szemedben aranyos az, aki Neked nem jön be? Tegyél rendet az érzelmeidben!

2021. jan. 3. 20:08
 14/17 A kérdező kommentje:
Úgy hogy nem akarom megbántani, hogy aranyosakat ír de nem tetszik. Maximum szexelnék vele
2021. jan. 3. 20:27
 15/17 terminator9000 ***** válasza:
100%

🤦‍♂️ netegyél neki jeleket, véletlen se nehogy valamit félre értsen, beszelgess vele ugyanúgy mint eddig és próbálj nem arra gondolni hogy összeakar jönni veled,

Ha pedig rád hányja hogy szerelmes utasízsd vissza ennyi, igen megbántod de áldozat nélkül nincs nyereség, max itt felhozhatod hogy kekszelnél vele de ne hülyísd

2021. jan. 3. 20:30
 16/17 anonim ***** válasza:
Ne adj a lánynak olyan jeleket, amikből azt következtethetné, hogy érzel valamit is irányában. Semmi esetre se légy durva, durván elutasító, beszélgessetek, mint két ismerős, azaz légy távolságtartó, de ne flegma vele szemben.
2021. jan. 4. 08:37
 17/17 anonim válasza:
Gondolkozz el azon hogy ha nem tetszik akkor később lesz benned egy szálka ami ott fog szurkálni. Másik dolog meg ha nem tetszik később lehet olyan hogy ráveszed hogy változtassa meg a külsejét akkor meg te ültetsz szálkát belé hogy nem is tetszik neked! Ez sok gondot fog okozni és a szálka ott lesz, vagy baráti társaságban is akár nem érzed vele magad tökéletesen. Döntsd el akarsz e egy ilyen félig működő dolgot. Az első vitátoknál kicsúszhat az őszinteség miatt és megbántod, vagy végig te leszel frusztrált mert belementél olyan dologba ami nem is igazán jó!
2021. jan. 5. 13:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!