Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mit csináljak ilyen helyzetben...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak ilyen helyzetben? Belebolondulok

Figyelt kérdés
Az ex barátnőmmel nemrég szakitottam (2 hétig voltunk együtt) és találtam egy másik lányt akivel most jöttem össze 2 napja. Az exemmel attól hogy szakítottunk jóban vagyok és ma elhívott hogy menjek vele ki a városba. Őszintén szólva nem tudtam elutasítani mert nagyon szerettem és fájt amikor elhagyott. Lehet hogy most megért az esze és komoly kapcsolatot akar,rájött hogy egymásnak lettünk teremtve. Viszont 2 napja van új barátnőm aki sokkal komolyabb , érzelmesebb,eléggé depressziós és nehéz élete van.De én valahogy azt a vidámságot sokkal sokkal jobban szerettem mint amit az exemmel vittünk végbe. Nem tudom mit tegyek de magamat is hibáztatom mert azt mondtam a jelenlegi csajomnak hogy nem hagyom el és mellette leszek akármennyire is nehéz az élete. De ha az exem télleg komoly kapcsolatot akar lehet hogy ezt megszegem. Mert jobban éreztem magam az exemmel.Én is hibás vagyok tudom. De mit tehetnék?
2017. dec. 10. 03:51
 1/3 A kérdező kommentje:
Amúgy az exemmel 2 hete szakítottunk és mintha most kezdene rájönni hogy mégsem kellett volna a szakításnak megtörténnie.Nagyon odavoltunk egymásért. És egyszer csak felkerekedett és azt mondta: "nem vagyok komoly kapcsolatra való" és ezt nekem el kellett fogadnom. Most pedig folyton keres, rámír és holnap kell talizzunk.
2017. dec. 10. 04:24
 2/3 anonim ***** válasza:
Ahogy olvasom, hogy 2 hét múlva összejöttem mással, előtte 2 hétig voltam a csajjal és egymásnak vagyunk teremtve - gondolom te úgy kb 13 éves lehetsz :D
2017. dec. 10. 09:07
 3/3 A kérdező kommentje:
Na jó inkább úgy mondom hogy összeillettünk és most kezd rájönni hogy nem kellett volba szakítania :D
2017. dec. 10. 11:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!