Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak ebben a helyzetben?
Egy lánnyal beszéltem feltettem kérdéseket, válaszolt és én is elmondtam, amit tudok.
Összesen 3 kérdés volt.
A kérdés az tegyek fel még egy unalmas kérdést vagy mondjam azt, találkozni akarok vele.
Azt kell tudni a lány a cselekvés embere nem gondolkodik sokat, mindig egy pillanat alatt dönt el valamit.
Írok neki valamit, azonnal válaszol.
A lány kos, én szűz vagyok.
A horoszkópod nem zárja ki, ha fontosnak tartod ezt, de nem is a harmonikus párod.
Ha nem ez a döntő, akkor írj rá nyugodtan, hogy jó lenne talizni vele, pláne ez után sok hét után...
Szerintem is találkozzatok
Ahogy a 2. is írta, nem veszíthetsz úgyse semmit az egészből
Sok sikert 😄
Jó ötletek ezek csak kicsit máshogy
A lényeg ez lesz, amit mondtak.
Mindent elmondott tisztességesen.
Nem menekült el, nem küldött melegebb éghajlatra, igazat mondott és ez ritka, mint a fehér holló.
A lényeg az van barátja, a kamu regisztráció, az Instagram neve, és az hogy nem igazolt vissza ezt erősíti.
A lényeg az boldog vagyok és nem vagyok annyira csúnya és balek mint gondoltam és sem a f*sz*m nem mutogatom, sem első találkozáskor nem akarok szexet.
És akármi van nem sírok, igaz ebben a helyzetben nem voltam messze az öröm könnyektől.
Ritka az ilyen lány és az utolsó mondatot tőlem hallani még ritkább.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!