Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mit csináljak ebben a helyzetben?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak ebben a helyzetben?

Figyelt kérdés

Egy lánnyal beszéltem feltettem kérdéseket, válaszolt és én is elmondtam, amit tudok.

Összesen 3 kérdés volt.

A kérdés az tegyek fel még egy unalmas kérdést vagy mondjam azt, találkozni akarok vele.

Azt kell tudni a lány a cselekvés embere nem gondolkodik sokat, mindig egy pillanat alatt dönt el valamit.

Írok neki valamit, azonnal válaszol.

A lány kos, én szűz vagyok.

2020. máj. 20. 10:39
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

A horoszkópod nem zárja ki, ha fontosnak tartod ezt, de nem is a harmonikus párod.

Ha nem ez a döntő, akkor írj rá nyugodtan, hogy jó lenne talizni vele, pláne ez után sok hét után...

2020. máj. 20. 11:57
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
A kérdezz-feleleknek nincs sok értelme, ha nem találkoztok, és élőben nem derül ki, hogy mennyire illetek össze. Találkozzatok, aztán legfeljebb nem raboljátok tovább egymás idejét.
2020. máj. 20. 12:37
 3/7 anonim ***** válasza:
Szerintem is találkozz vele.
2020. máj. 20. 13:44
 4/7 anonim ***** válasza:

Szerintem is találkozzatok

Ahogy a 2. is írta, nem veszíthetsz úgyse semmit az egészből

Sok sikert 😄

2020. máj. 20. 13:49
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Ha csak leveleztek, beszélgettek, abból vajon mi derül ki a tekintetben, hogy élőben jól kijöttök-e egymással, megvan-e a kémia stb.? Semmi. Lehet üzengetni egymásnak vég nélkül, csak éppen értelmetlen, ha mondjuk több hónap után derül ki, hogy mégsem jó együtt, és rengeteg időt kvázi "elpazaroltál".
2020. máj. 20. 14:04
 6/7 A kérdező kommentje:

Jó ötletek ezek csak kicsit máshogy

A lényeg ez lesz, amit mondtak.

2020. máj. 20. 16:44
 7/7 A kérdező kommentje:

Mindent elmondott tisztességesen.

Nem menekült el, nem küldött melegebb éghajlatra, igazat mondott és ez ritka, mint a fehér holló.

A lényeg az van barátja, a kamu regisztráció, az Instagram neve, és az hogy nem igazolt vissza ezt erősíti.

A lényeg az boldog vagyok és nem vagyok annyira csúnya és balek mint gondoltam és sem a f*sz*m nem mutogatom, sem első találkozáskor nem akarok szexet.

És akármi van nem sírok, igaz ebben a helyzetben nem voltam messze az öröm könnyektől.

Ritka az ilyen lány és az utolsó mondatot tőlem hallani még ritkább.

2020. máj. 21. 02:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!