Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mit csináljak ilyen helyzetben?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak ilyen helyzetben?

Figyelt kérdés
Van egy fiú akivel,már elég régóta ismerjük egymást.El hívott találkozni,találkozni is fogok vele.Csak teljesen összezavart,most amolyan barátság exrákkal van félek,hogy hirtelen felindulásból mondta,hogy ha találkozok vele akkor lehet,hogy lesz valami köztünk.Ha beszélgetek vele akkor elvagyunk csak nem tudom,hogy milyen idő közönként írjak rá,mivel nem akarok az idegeire menni.Kicsit tetszik de nem tudom mi lesz ebből a kapcsolatból,mivel egymásnak teljesen szöges ellentétei vagyunk.Nem tudom,hogy bele menjek -e nem szeretném ha kihasználna.Már régóta tetszik,egyszer már megbántott és nem akarom,hogy még egyszer ez legyen.
2016. jún. 2. 15:32
 1/1 anonim válasza:
Játszd egy kicsit az elérhetetlent:). Találkozz vele, mégis legyen számára kihívás, hogy megszerezzen téged. Ne engedd,hogy megcsókoljon...ha komolyan gondolja,akkor küzd érted:)
2016. jún. 2. 15:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!