Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mit csináljak ilyen helyzetben?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak ilyen helyzetben?

Figyelt kérdés

Van egy fiú akivel,tetszettünk egymásnak összevesztünk.Úgy megsértődött rám,hogy letiltott (lényegtelen,hogy min).Most észrevettem,hogy feloldott,megkérdezem tőle ennek mi az oka vagy, megvárjam míg ő ír?A barátaim,szerint írjak rá kérdezzem meg,hogy mi is van közöttünk.Viszont én egy kicsit tartok tőle,mivel nem szeretném,hogy azt higgye,hogy nyomulni akarok.Félek a visszautasítástól,mégis kíváncsi vagyok arra,hogy mi az oka annak,hogy csak úgy minden ok nélkül feloldott?

Normális válaszokat,ha lehet.(:

2016. máj. 10. 21:38
 1/5 anonim ***** válasza:
Azt hiszem,tudom ki vagy:D
2016. máj. 10. 21:40
 2/5 anonim ***** válasza:
Miért, ki ő? :D Sztm várd meg amíg ő ír, ha most rányomulsz, tudni fogja, hogy kukkoltad azt, hogy mikor old fel.
2016. máj. 10. 21:42
 3/5 anonim ***** válasza:
Regi, te vagy az? :D
2016. máj. 10. 21:47
 4/5 anonim ***** válasza:
Semmiképp ne irj ra emiatt!!!
2016. máj. 10. 21:51
 5/5 anonim ***** válasza:
Egy jó marhapörköltet!
2016. máj. 10. 22:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!