Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem tudok egy normális kapcsolatot kialakítani? Mit tegyek ebben az elég furcsa helyzetben?
Örülj neki! :)
Én egyetlen lányból sem tudok semmilyen pozitív érzést kicsikarni. Csere? :D
Mindenesetre azért remélem találsz olyat, aki nehezebb préda lesz!
Nalam meg az a baj, hogy hiaba varom, hogy valaki kuzdjon ertem, senki se teszi:) nem kapnak meg konnyen, ezert megunjak a faradozast, tovabballnak, pedig ha meg oltek volna bele egy kis energiat, lehet kialakult volna valami. De igy legalabb kiszurom, hogy kinek kellek igazan. Bar eddig csak 1 baratom volt, de az hal egnek 2 evig. Ennyi:) Orulj neki, hogy kuzdeni akarsz a lanyokert! Szerintem ez egy nagyon jo tulajdonsag.
15/l
Eléggé csodálkozva olvaslak.
A legtöbb fiú akit ismerek, pont arra panaszkodik, hogy nem talál barátnőt, egyedül van, vagy ha nagy nehezen talál, az átveri, ott hagyja, nemhogy nem kelt benne pozitív érzéseket....
Azt vettem inkább észre, hogy nem küzdenek meg a lányokért, ha valaki nem adja magát rögtön, keresnek mást aki viszont igen.
Szerintem az lehet a probléma nálad, túl hamar beléd zúgnak. Szinte semmit nem kell tenned azért, hogy nemcsak a testüket, de a lelküket is megkapd.
A másik gond, mivel a legtöbb fiú nem küzd a lányokért, ezért a lányok is kénytelenek könnyen adni magukat, attól félvén hogy egyedül maradnak, és a kiszemeltjüket lecsapja valaki.
Örülj egyrészt, neked mindig jut barátnő aki szeret (van olyan fiú ismerősöm, már azt mondja nem kell neki már jó nő csak hűséges legyen és szeresse), másrészt, ha ismerkedsz egy lánnyal lehet több időt kéne szánnod az ismerkedésre, közös programokra mielőtt ágyba viszed.
Vagy ha szerencséd van, talán találsz olyan lányt, akinek van elég önbizalma ahhoz, hogy ne adja magát könnyen, és húzza kicsit az agyad a flörttel.
Habár nagyon fiatal vagy még, bőven ráérsz megtalálni a megfelelő lányt.
Nekem is ez a gondom amúgy, én nem akarom könnyen adni magam (és én nem vagyok egy csúnya csaj), én érzem kellemetlenül magam, hogy arra vágyom udvaroljanak, bókoljanak, elvigyenek minimum kávézni vagy teázni, de ezt se akarják megtenni.
Hanem olyanhoz mennek aki rögtön lefekszik velük.
Manapság nagyon ritka hogy egy fiú erőfeszítéseket tesz egy lányért. Azt nézi, hogy néz ki, ha jó nő, megpróbálja lefektetni, ha az nem vevő rá, akkor megy a következő jó nőhöz. (Tisztelet a tényleg nagyon kevés kivételnek).
Az ember lánya egy idő után bele is fárad, elege lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!