Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak ilyen helyzetbe?
Figyelt kérdés
Volt egy barátom akivel szakítottam.Azóta lett egy másik barátom akivel jól megvoltunk egészen máig amíg fel nem bukkant az a fiú akivel a mostani párom előtt szakítottam,és tejesen összezavart találkozni akar velem.Elmondjam a barátomnak vagy csak menjek el és aztán tegyek említést róla ?Gondolkoztam már azon,hogy el se megyek a találkozóra szerintetek elmenjek és kérdezem meg tőle,hogy mégis mit akar vagy inkább ne?2016. szept. 30. 16:48
1/1 anonim válasza:
Ha szereted a mostani barátod, és azt szeretnéd, hogy a jövőben továbbra is bízzon benned, akkor mondd el neki. Meg úgy amúgy se jó ötlet találkozni vele véleményem szerint.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!