Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Nemtudom mit tegyek ebben a...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nemtudom mit tegyek ebben a helyzetbe. Szerintetek?

Figyelt kérdés

a baratnomnek az egesz csaladjaval joba vagyok a ket testvere a legjobb barataim es baratnom kicsit ellenszenves,hideg es volt egy vitank is ma hogy aztmondtak en le*urvaztam stb.. Aztan a tema oda terelodot h en mindent elmondok ami a kapcsolatba tortenik ami nem igaz szimplan latjak mi megy, ha megcsokolom nem csokol visza es sokszor nem ugy viszonyul hozam mint ahogy kene, makacs es buszke ma majdnem szakitotunk de kertem meg egy lehetoseget, ki zarok mindenkit h ebbe ne tudjon bele kotni, de valahogy őt is ra kellene venem hogy mashogy viszonyuljon es ezt nem tudom hogy erjem el. Mikor kerdezem mibaja mit csinaltam aztmondja jojek ra magamtol, mikor meg semmi nemtortenik akkor is mar igykezdodik a dolog, tavolsagtarto.

Szerintetek mit tegyek? Hogy viszonyuljak hozza?

#barátnő #ellenszenveseg
2016. jún. 14. 01:17
 1/3 anonim ***** válasza:
Ezzel nem tudsz semmit se csinálni. Ne te akarj megfelelni. És mielőtt még jobban tönkre tennéd magad miatta, hagyd ott.
2016. jún. 14. 02:32
 2/3 anonim ***** válasza:

Ha nem mondja el mi a baj, nem is igazán akarja megoldani, ha nem is igazán akarja megoldani, azaz még annyi energiát sem fektet belé, hogy elmagyarázza a problémáját, akkor nem szeret eléggé.

Egy normális párkapcsolatban az a természetes, hogy ha baj van, azt meg kell beszélni, és kompromisszummal megoldani, ami mind a 2 fél számára elfogadható.

Amúgy lehet hogy féltékeny egy kicsit, ha sok időt töltesz az ő ismerőseivel/rokonságával, szeretné kicsit elszigetelni a magánéletét a családjától. :/

Ezt mondjuk meg tudom érteni, de csak akkor lenne indokolt, ha vagy több időt töltesz a családjával mint vele, vagy a családja ismerősei is mindig ott vannak veletek és keveset vagytok kettesben vagy ha csak párszor találkoztál volna az ismerőseivel, családtagjaival, ez esetben fél, hogy hogyan fognak téged fogadni, de ez ugye kilőve.

2016. jún. 14. 03:09
 3/3 anonim ***** válasza:
Ha te nem csinálsz semmit és mindenen besértődik, akkor annak a lánynak a természete nem lehet valami jo. Ne te fuss utána, nem azt mondom, hogy ő fusson, de te vagy a fiú, ne légy papucs. Ha van valami baja, akkor mondja el, ha nem mondja, ne kérdezd. Elsőre nehéz lesz megállni, de a lányok néha fordítva működnek, nem azzal éred el a célt, ha mindig kinyalod a seggét, hanem ha 1-1X ráhagyod. Megkérdezed, nem mondja. Te megadtad a lehetőséget. Ennyi. Ha komoly baja van elmondja. Nem csókol vissza, megkérdezed miért. Nem mondja, akkor te se csókold meg. Ez elsőre keménynek hangzik, de ha komolyan igényt tart a társaságodra, akkor változtatni fog, ha nem akkor bicsicskulsz mellette, ami egy férfitársamnak sem kívánok :D . Nem azt mondom, hogy a csaj legyen a szolga, de ez még az 50%-50%-tól is messze van, hogy egyenlően bánnátok egymással. Másrészt ha ez sokáig tart, belefáradsz, beleunsz és te magad fogod otthagyni, mert úgy fogod érezni, hogy többet érdemelsz, és igazad is lesz.
2016. jún. 15. 15:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!