Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Srácok! Ti össze jönnétek egy roma lánnyal?
Persze egy olyannal aki tanult, vicces, kedves, és jah...
Nem vagyok rasszista, mert magamról beszélek.
És aggódom, hogy senki nem jönne velem össze mert roma vagyok....
Ti srácok mit gondoltok erről?
(de csak azért kérdezem mert mondták a rokonaim, hogy ha nem akarom, hogy cigány legyen a férjem akkor találjam meg a legjobb "magyart" és szeretnék élni a lehetőséggel...)
Normális lánynak biztos van esélye. Én spec nehezen adnám be a derekam a rokonság miatt. Ha elveszem azzal jár a család is.
Arra érdemes azért figyelni hogy egy szexre biztos rengeten vevők de házasságra kevesebben.
Nem. Teljesen kizárt. Lehetsz akármilyen jólnevelt, meg tanult, vicces, stb az első komolyabb élethelyzetben elő fog jönni belőled a cigányvér.
Másodsorban a családod miatt sem.
Nem rasszizmus, szubjektív vélemény.
A kinézet nem minden:
Nem vagyok rasszista, ezt most csak azért linkeltem be, mert itt fotókkal van mellékelve az eset.
Én egyébként személyesen ismerek egy roma nő - magyar férfi házasságot, ott viszont a férfi járt jobban. A nő nagyon aranyos, értelmes, dolgos, a férfi is dolgos, csak nagyon nehéz természete van. Nem sok nő viselné el. Két gyönyörű lányuk van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!