Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Szerintetek most mit csináljak...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek most mit csináljak? Ilyen esetben mit lehet csinálni?

Figyelt kérdés

Megismerkedtem egy lánnyal, akinek eddig csak roma barátai voltak, de facebook-on az ismerősei is mind romák..

Attól félek majd, ha összejövök vele, akkor engem nagyon megvernek...... Hogy egy Magyar lánynak Roma ismerősei?.... Egyáltalán miért pont Roma barátai voltak? Mit eszik a Roma srácokon? Én szégyellem magam... Hogyan tudnám azt elintézni, hogy a Romákat megutálja? Én gyűlölöm a Romákat, de ennek Oka is van, főleg az ismerőseit, mert elég jól ismerem őket, és nem valami normálisak, a fele drogozik... 22/F

2018. júl. 10. 14:17
 1/3 anonim ***** válasza:
92%

Biztos nem csordogál cigányvér a lányban? Mert más oka nemhiszem, hogy lenne rá egy éppeszű embrenek... Nem rasszizmusból mondom, csak egy magyar ember nem keresi mindenféleképpen a romák társaságát.

Viszont manapság már alig lehet eldönteni, hogy ki az és ki nem. Vannak akik csak félvér romák. Ezzel vigyázni kell.

2018. júl. 10. 14:54
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
Honnan veszed, hogy össze fogsz jönni vele?
2018. júl. 10. 18:48
 3/3 A kérdező kommentje:
A Romával jár, szóval esélyem sincs.
2018. júl. 10. 20:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!