Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Srácok! Ti össze jönnétek egy roma lánnyal?
Figyelt kérdés
Persze egy olyannal aki tanult, vicces, kedves, és jah...
Nem vagyok rasszista, mert magamról beszélek.
És aggódom, hogy senki nem jönne velem össze mert roma vagyok....
Ti srácok mit gondoltok erről?
(de csak azért kérdezem mert mondták a rokonaim, hogy ha nem akarom, hogy cigány legyen a férjem akkor találjam meg a legjobb "magyart" és szeretnék élni a lehetőséggel...)
14.: Ja mert az árvaházban felnövés biztos nem okoz semmilyen lelki problematikát az olyan qrva vidám dolog... kiegyensúlyozott személyiséget eredményez minden bizonnyal.
2020. dec. 29. 22:41
16/27 anonim válasza:
Bocs de én nem.
2020. dec. 29. 22:44
17/27 anonim válasza:
15.-nek.
Inkább árvaház, mint a "kicsanád".
2020. dec. 29. 22:48
18/27 October15 válasza:
17.: Hát azért én a lány esetében kétszer is meggondolnám, hogy össze jöjjek-e egy olyan "emberrel" [subhuman maximum] aki szerint árvaházban felnőni előny... igen magas EQ-d lehet. :D Még az örökbefogadás esetleg vagy valami de bakker árvaház. Nem tudom mit szívtál de többet nem kéne.
+ Attól hogy cigány még nem feltétlenül lesz retardált a családja. :D + Ha valami nem stimmel az hamarabb kiderül mint az, hogy árvaházban nőtt-e fel. XD Wáh az alapötlet is qrva retardált inkább hagyjuk is...
2020. dec. 29. 22:53
19/27 anonim válasza:
Igen, ugyanolyan feltételei lennének, mint egy 100%-ig magyar esetében, nem teszek megkülönböztetést ezalapján.
2020. dec. 29. 23:09
20/27 anonim válasza:
Ez egy (szerintem) elég fölösleges kérdés. Mármint, nem valószínű, hogy a válaszolók között találod meg a keresett fiút és végeredményben úgyis csak annak a véleménye fog számítani, akivel ismerkedni fogsz. És mivel egyébként elég sok vegyes kapcsolat van. Én legalábbis elég sok roma-magyar párt ismerek (Sőt 5 éve én is egy vegyes kapcsolatban élek. Én magyar nő vagyok, a párom roma férfi) vagyis neked is épp ugyan annyi esélyed van, mint bárki másnak. Próbálkozz bártan, a srácok visszajelzéseiből úgyis tudni fogod van-e esélyed náluk vagy sem.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!