Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mai lányok ti miért csak a pénzes palikra buktok 19 éves fiú vagyok és pegyszerüen felháborít hogy nem vesznek engem észre mert jaj csak a Külsö számít meg a haj meg a ruha Meg mi az hogy ti mentek oda egy fiúhoz nem értelek titeket?
1. Mai lányok? Mindig is a férfi feladata volt eltartani az asszonyt, és ez pont hogy most kezd lassacskán felborulni (amivel önmagában egyébként semmi baj).
2. Netán neked nem számít a külső? Ne akard beadni nekem azt az álszent szöveget, hogy összejönnél egy bűnronda csajjal, csak mert Tolsztojt olvas! Igen, egy kapcsolat elsődlegesen a kémián alapszik, ez ellen semmit nem lehet tenni.
3. Miért ne kezdeményezhetne egy nő? És egyébként miért ne csinálhatna azt amit akar, ugyanúgy mint egy férfi? Sok fiú (mint az előttem szóló is) ennek pont hogy örülne, mert nem neki kéne loholnia a csajért. Különben üdv. a 21. században, ha nem tetszik, hogy a lányoknak pont annyi joga van, mint a pasiknak, tárt karokkal vár Szaúd-Arábia vagy Afganisztán.
Nagyon gyerekes, szűk látókörű és ostoba hozzáállás amit itt képviselsz most. Attól hogy mások nem kedvelik a személyiséged még nem feltétlen velük van a baj. Emiatt nem kell az internetre rohanni és játszani a meg nem értett áldozat szerepét, mert ezt még fiúként is taszító volt végig olvasni. Nézhetnéd a dolgokat kicsit objektíven, és megpróbálhatnál ebből a korlátolt személyiségből kilépni, és elhagyni a szexista megjegyzéseidet általánosítva ezzel egy egész társadalmi réteget. Attól hogy a sikertelenséged miatt megsértődsz és picsogsz, nem leszel előrébb.
A lányok pedig miért ne kezdeményezhetnének? Mert könnyű vérűnek gondolod őket, amiért próbálnak kapcsolatot kialakítani az ellenkező nemből olyan személyekkel, akik számukra szimpatikusak? Vagy szerinted ennyire korlátozottan kellene viselkedniük? Mert akkor gyanítom te egy évszázaddal a múltban élsz gondolkodás ügyileg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!